VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skallran vann första leksaksronden

 

leksaker

Den lilla damen är snart 3 veckor och redan bortskämd. Låt vara så ett par år innan det blir problematiskt (typ jag-ska-ha-allt-jag-pekar-på), för visst är hon värld både allt gott och fint som finns i världen? Hur som. Flickan är lite liten för att greppa och leka med sina kompisar/leksaker ännu. Nytt för veckan är att hon har börjat fixera blicken något samt följer sin favoriteksak med blicken. Andra prylar är fortfarande ganska ointressanta och i föräldrarnas ögon vågar hon bara titta kortare stunder. Sen sover hon stora delar av dygnet – då blir det inte så mycket mera lekt än i drömmarna (som redan lär vara ganska vilda med tanke på alla ljud och rörelser som avverkas både dag som natt).

leksaker

Men till favoritleksaken. Absolut mest poppis är den randiga skallran som Mormor gjort. Den är blå, röd, vit, kontrastrik och gjord med tanke på ett litet barns förmåga att se färger och kontraster. Är det inte fantastiskt att ha en entusiastisk pedagog i familjen. Sen att det är flickans mormor, med alla hennes andra kvaliteter, gör saken långt mycket bättre än så. 

skallra

I leksakshyllan samsas prylarna med böcker som vi ser fram emot att läsa och upptäcka i framtiden. Denna veckan nöjer vi oss med lite fler vakna timmar, orolig mage och små leksaksframsteg.


Kommentarer


  1. Annica Hellqvist 2017-02-09 on 05:48 Svara

    Så roligt att hon uppskattar skallran! Ett gott betyg för att man kan tillverka och designa eget !
    En stolt mormor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ