Det här är bloggen om Ida-Maria. Ni kan se bloggen som ett magasin om mig och mitt liv. Ni får läsa det mesta som hör livet till som småbarnsmamma, pedagog i skolan, huvudledare för barngymnastik,hustru och kvinna. Min blogg är en av Allt För Föräldrars mest lästa så bli hooked du med. Välkommen! Kontakt: idasblogg@gmail.com

Annons

Träningskläder från KappAhl.

Jag spanar in KappAhls kollektion av träningskläder. Jag funderar på att införskaffa nånting nytt inför min start av ”From Zero to Hero” nästa vecka. Utomhusträning i grupp tillsammans med 11 andra galna motionärer på en idrottsplats här i närheten. Klockan 6 på morgonen nästa tisdag sätter vi igång. Då MÅSTE man åtminstone se snygg ut eller hur?

KappAhl har en ny kollektion ute nu. En blandning av enfärgat och enkelt med mönstrat. Till humana priser! Det tycker jag om. 149 kronor för ett träningslinne och 249-299 kronor för en träningsbyxa. Jag gillar den mönstrade byxan. Den tillsammans med ett enkelt enfärgat linne skulle vara en superkombo.

 

kappahlCollage

 

 

Nya träningskläder är en bra start.

Eller hur?

Annons
Mer inspirerande läsning:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons