Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Morgonlöpning

5:30 ringde väckarklockan. 5:45 stod jag utomhus i snön. Redo för löpning. Utrustningen förberedde jag dagen innan. Motivationen likaså. Jag måste vara bestämd; tunnelseende på morgonen, bara tänka på vad jag ska göra, hur det kommer att kännas och inte hur trött och omotiverad jag är innan jag startar.

IMG_2153.JPG
Innan den tidiga morgonlöpningen äter jag inget. Jag dricker bara ett glas vatten. Av den anledningen kör jag inte långa eller tuffa pass. I arla morgonstund är det distanspass på ca timmen jag kör. Imorse hann jag med ett 45 minuterspass. Jag var ganska ensam utomhus. Knappt några hundägare. Fantastiskt med lite snö. Graderna låg runt nollan. Trots att de där passen är svåra att motivera sig till är känslan efteråt obeskrivlig. Så redo för dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *