Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Mår bättre

Hej och hå vilken förkylning som dragit över mig som en slägga. Idag känner jag mig äntligen lite bättre. Förut blev jag alltid så stressad av alla missade träningspass. Numera accepterar jag det oundvikliga. Givetvis hade jag hellre varit frisk och kunnat träna på som vanligt men shit happens. Vad ska man göra. Jag tar det lugnt och väntar på tillfrisknande.

IMG_0876.JPG
Denna vecka har jag påbörjat en utbildning inom ledarskap. En högt eftertraktad utbildning där jag hade skickligheten att bli en av 26 som får gå denna utbildning. Jag klappar mig på axeln, 540 personer ville åt dessa platser. Struntar högaktningsfullt i Jante och känner att jag fick detta att hända. Inte turen. Jag. High five!

2 reaktioner på ”Mår bättre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *