Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Årets mest karaktärsbyggande långpass

Jag och värme, alltså… Det är inte så att det bara sa klick. Det tar nog ett bra tag till innan vi är såta vänner om jag säger så.

Igår stod det långpass på schemat. 2 timmar. Jag visste att det skulle vara varmt och kvavt. Jag visste att jag inte ville kliva upp jättetidigt för att springa när det var lite svalare eftersom det var min allra sista dag med sovmorgon innan semestern var över. Min lösning var istället 30 minuter löpning till gymmet, 1 timme löpning på gymmet och 30 minuter löpning hem.

20140728-194656-71216476.jpg
My God var trött jag var. Helt slut och ett krig från början till slut. Karaktärsbyggande kan vi väl säga. Men man kan ju inte alltid vara starkast i stan och efter detta kommer alla andra pass kännas som rena rama barnleken, eller hur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *