Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Träningen tar inte semester

Nu har vi lämnat Norrland och min hemby Saivomuotka och kommit hem igen. Alltid skönt att komma hem även om det varit fantastiskt att träffa mina föräldrar, mommo, moffa och fammo. Vi hann till och med träffa moster Monica.

Det har varit fokus på löpningen där uppe. Alla myggen gör att det blir omöjligt att träna styrka utomhus. Jag är van vid myggen och de är inte överförtjusta i mig men tillräckligt för att vara en pina.

Bilresan hem började i onsdags med hotellstopp i Umeå. Maken sprang de sista 15 km till hotellet och när han var framme körde jag intervaller och styrka på gymmet.

20140725-121238-43958722.jpg
Stark!

Gårdagens bilresa var sååå seg. Det kändes som om vi aldrig skulle komma fram. Det första vi gjorde när vi kom hem var att fylla barnens pool. De behövde svalka och leka av sig. Jag fick istället leka av mig imorse – på gymmet. Jag dammade av cykeln och cyklade ned till gymmet för en omgång ben och chins. Chinsen hänger med på varje pass. Det ska gå!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *