VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINNARNA I FJÄRDE-ADVENT-TÄVLINGEN

Bättre sent än aldrig (det var lite mycket kring jul och nyår, ber om ursäkt för att ni har fått vänta!) kommer här de tre vinnarna av vackra silverörhängen från Shieldmaid:

Julia: Min enda dröm är att få ett barn. Tyvärr verkar det lättare sagt än gjort och efter två års försök och en relation som går mer och mer sönder av sorg har jag nu fått en till dröm. Jag vill plugga till barnmorska och i framtiden hjälpa andra par som har det svårt med att få barn! Jag tror på att man lättare kan hjälpa andra när man varit där själv. På vägen i denna dröm hoppas jag att vår otur vänder och att vi får tillbaka vår livsglädje och i framtiden förhoppningvis får träffa vår efterlängtade lilla skatt!

 

Josephine: Min dröm är att nästa år satsa på mig lite mer då jag under snart fem år satsat allt på min familj och mina underbara döttrar (4 och snart 2 år) min man startade eget företag när vi blev gravida med nr 2 och vi var rörande överens om att han tog ett steg framåt och jag bakåt. Nu blomstrar hans företag och han styr mer över sin tid vilket leder till mer tid för mig utanför familjens ramar. Ska ta upp min löpning igen, unna mig lite mer ytliga saker (frisör och massage) och åka iväg på roliga saker med mina tjejkompisar igen. Tack för en oerhört fin och inspirerade blogg, följt dig sen innan Elion i magen men varit för feg för att kommentera innan :).

 

Emma: Jag vet inte om jag skulle kalla det en dröm, men däremot har ett litet frö börjat gro om att studera/vidareutbilda mig.
Och det är till stor del pga av dig/din blogg som har gett mig den inspirationen, att studera med barn faktiskt fungerar bra!

 

Grattis tjejer! Maila mig era adresser på happilyeve@gmail.com så att ni kan få hem era smycken på posten. Jag har likadana örhängen och ÄLSKAR dom!


Kommentarer


  1. Josephine 16 januari, 2017 on 19:27 Svara

    Hej Evelina! Jag är en av vinnarna och undrar bara om du fått mitt mail med adress och så? Mejlat två ggr, sorry om jag verkar efterhängsen eller för på men blev osäker om jag mejlat rätt eftersom jag inte fått nåt svar ?

    Hälsningar Josephine

    • Evelina 16 januari, 2017 on 20:37 Svara

      Hej! Shielmaid ska ha skickar förra veckan tror jag, maila mig om du inte fått hem något efter denna veckan. Kram!

      • Josephine 16 januari, 2017 on 21:36 Svara

        Okej 🙂 tack för svar, då kommer det säkert snart! Kram

        • Evelina 18 januari, 2017 on 10:53 Svara

          Ja håller tummarna för det!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna