VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hudvård ❤️

I helgen hade Skincity (adlink) kampanjpris på Paula’s choice produkter så självklart slog jag till. 😉

Behövde en ny dagkräm så kampanjen kom lägligt. Passade på att klicka hem en ny ansiktsmask också som jag är lite nyfiken på, paula’s choice radince renewal mask.  Hoppas den är så bra som många säger att den är.


Älskar verkligen PCs produkter, de passar min hy så bra och jag märker skillnad direkt. Dock gillar jag att testa på nya märken och produkter så har lite blandade favoriter men återkommer alltid till Paulas choice. 🤓


Annons

Kommentarer


  1. Bloggande fyrbarnsmamma 12 juni, 2017 on 18:55 Svara

    Själv har jag minsann varit på ansiktsbehandling dag:)!
    Ha en skön kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig