VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inskolning påbörjad

Dag 1 av 10 avklarad. 

Idag var vi bara 1,5 h på förskolan, mest för att se lokalerna och leka lite. Det är inte alls som det var när Daniel gick på småbarnsavdelningen. Istället för två grupper är det en stor och fritt spring mellan de gamla avdelningarna som ligger på samma plan. Helt klart ett uppsving! 👍🏻 Såg så mycket roligare ut nu för barnen än vad det var när Daniel började där. 

Imorgon ska Caroline få prova äta lunch med de andra barnen, får se hur det går. Har pratat med personalen om att hon än så länge bara har två tänder så det kan ev behövas mosas beroende på mat. Men som sagt, vi får se hur det går, de är iaf helt med på att hon kan behöva lite mer hjälp. 

Daniel var med hela tiden och det tyckte jag var schysst, men imorgon ska de få dela på sig lite. Men lär nog ta med Daniel hem när vi är klara med Carro, känns schysstare mot personal och mina barn. 

Kommentera

Annons

Dagen D

Nu är det dags. Idag börjar inskolningen! 😱

Kl 9:00 är det förskola för båda ungarna. Dock bara 1,5 h för Carro (ev Daniel med, får se). Här är inskolningen två veckor, ibland längre ibland kortare. Allt hänger på hur det går, men två veckor planerad. 

Jag tycker det är bra, tre dagar som många andra förskolor kör med tycker jag är för kort tid… snacka om att stressa föräldrar och barn. 

Men helgen har iaf gått i förberedelsens tecken, en extra-klädsel-påse är fixad, det mesta är namnmärkt och det sista som nappar ska bara kokas och märkas sen är vi helt klara med vad som ska finnas på förskolan. 😊

Kommentera

Annons

Fredag den 13

Otursdag, turdag eller en vanlig fredag? 

Skrockfull? Njae. Jag skulle nog vilja påstå att det är en vanlig fredag ändå, fast man har i bakhuvudet att det är ett specifikt datum idag. 

Går saker och ting åt skogen kan jag alltid skylla på att det är fredag den 13 😉 hehe 

Men som sagt fredag idag och helg på ingång! Tjoho! 

Vi kanske får roliga besked idag också, vore sjukt najs. 😊 Liksom perfekt avslut på vardagen den här veckan. 

Kommentera

Annons

Sista dagarna 

På måndag börjar inskolningen på förskolan för Carolines del. Jag har alltså bara dagar kvar av den här föräldraledigheten. 😢

Det har gått sjukt fort den här gången och då har jag ändå varit hemma drygt tre månader längre än vad jag var med Daniel. 

Det ska bli kul ändå, Carro behöver få vara med andra barn i sin ålder och jag måste tillbaka till jobbet, så är det bara. Men visst, att vara föräldraledig är rätt nice 😉 

Våren är dock på ingång så det betyder en hel del lediga dagar ändå, något att se fram emot. 😁 

Tänk, på måndag har jag båda barnen på förskolan… 


Min lilla tokfia börjar bli stor ❤

Kommentera (2)

Järnbrist

Misstänker järnbrist.

 Symptomen ställer väl in, med råge, och jag kan inte säga att jag är förvånad… yrseln och huvudvärken är värst 😖 Tror jag ska svimma flera gånger om dagen, mindre bra.. och jag som ska börja jobba snart.. 

Äta bättre och knapra järntabletter hoppas jag hjälper. 

Ska dock hålla humöret uppe 😊

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig