Mamma till en 4-årig kille & snart 1 årig liten tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt. Viktkampen som aldrig hittar rätt, men kämpar på!

Annons

Loppievent Höststart

Idag var det ju LOPPIevent igen, så kul! Alltid kul att få gå på dessa events 😀

Tema Höststart.

Jag var ju där med Annika och Filiz. Dessa tjejer träffade jag på plats. Jag gick helt enkelt fram till Annika och fråga om hon ville ha sällskap och det ville hon :) När vi väl tagit plats kom Filiz och frågade om hon fick slå sig ner och klart att hon fick så där joina hon oss. Så som det ska vara, träffa nya människor och umgås. Alltid kul att träffa nya bloggvänner och prata :) Det ska vara lätt! Våga prata med varandra :)

Konferencier denna gång var Hugo Rosas och Cissi Ehrling. De gjorde en storartad entré, dock slutade det med att Hugos klocka fastnade i Cissis klänning, hehe. Så kan det gå, men jag tycker de hantera det hela väldigt bra.

IMG_7814IMG_7816(1)

Först ut var Kids Zoo som pratade om deras vitaminsortiemnt för barn. Vi använder dessa vitaminer, eller ja min son, och han älskar dem. Passar oss med tanke på att Daniel är svår med maten ibland..

IMG_7826

Life in mind och trygg hansa pratade om vad man gör när små barn sätter i halsen. De visade hur man ska göra och hade bra råd och tips om olyckan skulle vara nära.

28999792040_d544504455_oBild Sandra Rogers Photograpy

Lofsan peppade med tips och tricks inför träningen i höst. Det jag gillade mest var att man ska sätta upp delmål och att ha ett par träningstillfällen i veckan, säg tex två st, och allt därefter ska ses som bonusträning. Mycket bra tips istället för att stressa och pina sig igenom att träna varje dag och så slutar man för att man hatar det.. Det här ska jag försöka ta till mig iaf, ett par träningstillfällen istället för varje dag. Det passar nog mig bra :)

29288471395_b04dc65d93_oBild Sandra Rogers Photograpy

Lofsans 6 träningstips

 1. Gör inte som alla andra och sätt mål och jaga inspiration utan att faktiskt ta en rejäl funderar på VARFÖR du vill träna/uppnå dina mål.
 2. Boka en träningsdate stående varje vecka.
 3. Ha ett träningspass i veckan som du gör för att du tycker att det är roligt, oavsett effektivitet.
 4. Bestäm i förväg vad du ska belöna dig med när du nått ditt första delmål.
 5. Sätt ett mål med hur många pass du ska träna, ha hellre bonuspass än för många.
 6. Satsa på bra musik och snygga kläder som du känner dig bekväm i.

Viaplay presenterades av Hugo och Paula, där de berättade vad de gillade mest med streamingtjänsten. En ny Viaplay serie som snart har premiär, Swedish Dicks, presenterades också. Den verkar kul :)

29254733046_7d53a29eca_oBild Sandra Rogers Photograpy

SiljaLine presenterades av tvillingarna Jessica och Angelica Lagergren som visade upp en film om deras resa med siljaline. Det delades ut gratis kryssningar men de gick åt fort!

28999804330_9960622847_oBild Sandra Rogers Photograpy

Ola Lauritzson pratade om GI. GI är ändå ett stort ämne men han drog grunderna i korta drag jag fick mig en tankeställare… En del livsmedel är faktiskt inte så himla bra alltid. Ola har även en mat-tjänst där man får hem mat direkt till dörren, GI-BOXEN.

29179604872_653a92ab89_oBild Sandra Rogers Photograpy

Även Emmaljunga var på plats och visade upp en av deras vagnar som var med i Though viking, 4-5 killar drog med sig vagnen genom hela banan. Man kan se filmen på deras hemsida. Snacka om att hårdtesta vagnen 😉

 

Panini bjöd på mat, Otto delade ut färsk välling, tyngre/Barbells delade ut deras nya protein pudding, Cleandrink delade ut sin nya smak vattenmelon till alla deltagare, Neutral visade upp sitt hudvänliga sortiment, matkomfort och mathem berättade om sina tjänster, Me&i visade upp sin kollektion och Ellos hade modevisning med loppis toppbloggare.

IMG_780829179583982_72ecf5526a_obild Sandra Rogers Photograpy

 

Fullspäckat event men ändå kändes det något mindre än vanligt, kanske för att det var så mycket folk denna gång, det var verkligen fullproppat i lokalen!  Dock föredrar jag eventen där det är barnfritt, nu var det liiiite mycket barn överallt. Och alkoholen kan man skippa till nästa gång … Cava är trevligt men inte riktigt en söndag förmiddag, det är min åsikt iaf.

Vi fick en fin goodiebag när vi gick, bra och roligt innehåll, som alltid :)

img_7874.jpgInnehållet får ni se i morgon 😉

Tack LOPPI för ett roligt event :)

Annons

Hemma igen från eventet

Då var eventet över. Träffade två trevliga tjejer på plats, Annika & Filiz , mycket roligare att hänga med andra än att vara själv liksom. :)

Nu behöver jag pusta lite, måste också gå till centrum och posta paket jag glömt i två dagar nu – inte ok!

Men det var kul idag :) även om det kändes lite mindre än vanligt… Kul att se att det var blandat i år, inte bara inbjudna. Dock kanske något mycket barn… Men det gick ju det med.

Lite bilder från eventet, mer utförligt kommer sen :)

 

 

#loppievent #loppi #bloggare #event #goodiebag #loppipåsen

Annons
Annons

LOPPIPÅSEN 

Idag svängde jag förbi Lekmer i Barkarby och hämtade ut denna omgångs loppipåse. :)

Trodde faktiskt att det skulle vara mer folk i butiken men jag tror att vi missade rusningen eftersom vi skippade att hänga på låset 😉

loppipåsen 2016

Det här innehållet passar mer Carro än Daniel men kul iaf :) Gratis är ju alltid gott 😉 hehe

 

#loppipåsen #höststart #lekmer #loppimagasin #legoduplo #bambino #bonnier #duni #organix

Annons

Bakboxen augusti 🍪

Sista boxen ut denna månad. Bakboxen!

Denna månad är det glutenfritt! Det välkomnas verkligen, jag gillar alternativ. Glutenfritt då och då skadar inte :) 

Denna omgång är det recept på Moccacheesecake med kladdkakebotten och chokladflarn. Gott!! 😋 

Boxens innehåll

 • Mandelmjöl
 • Rismjöl
 • Kakao
 • Snabbkaffepulver
 • Glutenfria havregryn
 • Vit choklad
 • Vaniljsocker
 • Köksvante från Axlings (Ingår endast i stora bakboxen)

Ev försöker jag mig på denna redan idag, det ser ju så gott ut i receptbladet 😅
#bakboxen #glutenfritt

annons