VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Rensa skafferiet

Igår tog jag tag i vårt skafferi. Det ena skåpet var överfullt och allt låg huller om buller så det var verkligen dags…

Efter att ha rensat ut all gammal mat insåg jag att vi har jävligt mycket bakingredinser 🙈😅

Det här är bara en del av det 😬

Jag får helt enkelt börja baka igen! 

Så här ser det ut nu. Nu finns det tom plats över!! 😅

Kommentera

Annons

Stinkande tvättmaskin

Nu när det är lite långledigt så ska ju självklart något börja strula. Vår tvättmaskin har börjat lukta lite illa, säkert mögel på g. Har ju en person i det här hushållet som gärna stänger igen fuktiga utrymmen… (dvs sambon).

Vi har lite problem med vårt badrum i vanliga fall, de som bodde här innan lät inte badrummet luftas efter dusch osv så de fixade så att det sitter mögel i kakelfogar osv… Sånt försvinner inte helt  men vi har lyckats få bukt med det att det tar lång tid innan det börjar blossa upp igen. (taskig ventilation i vårt badrum)

Men nu har vår tvättmaskin som sagt börjat lukta lite.. jag har försökt sanera med olika husmorstips men får nog köra ett par tvättar med tom maskin i 90 grader för att bli kvitt det helt.

Känner mer, orka?! Tur det regnar, det känns inte lika jobbigt då 😉 hehe

Kommentera

Annons

Om hon får välja #ootd

Vår dotter, Caroline, har en vilja av stål! Satan i gatan vad arg hon blir om hon inte får som hon vill 😅😬.

Ofta vill hon ha brorsans kläder på sig och det gör ju inget,  det är bara det att de är för stora för henne! Men idag passade hon på att låna storebrorsans Spiderman-keps. Lite stor men hon var supernöjd. 😍

Spiderman-keps, Newbie kofta och My little ponny klänning. Bättre matchning blir det inte 😍 #ootd

Annars kan det vara krig om hon inte får gå ut i brorsans Pokémonkallingar  tex 🙈😅 

Kommentera

Annons

Glad midsommar

Midsommarafton idag. Nu börjar semestern närma sig, längtar! Två veckor till av jobb sen blir det fyra veckor av inga måsten, det ska bli så skönt!

Vi kommer inte göra något speciellt idag, mest ta det lugnt. Det behövs. Funderar på om vi ska göra egna hamburgare till middag ikväll? Sill är inte riktigt vår grej 😉 hehe

Men ja, vi får se hur dagen blir.

Glad midsommar!

glad-midsommar

Kommentera

Annons

Hjälp till!

Nu på eftermiddagen efter hämtning på dagis så hände en grej.

Vi var nästan i backen upp till vår gård när en ung kille (ca 16 år)  trilla omkull med sin cykel framför oss. Han kom i hög fart och skulle svänga men på något sätt tappar han fästet med marken och cykeln glider omkull.

Endast jag, det är mycket folk i rörelse vid den här tiden på dagen, var den som kollade hur det gick, för jag såg att han skrapade i kinden/hakan fast han lyckades ta emot sig själv. Han hade INTE hjälm på sig… 

Alla andra bara står och glor eller rent av skiter i det hela. 

Visst, han skämdes men var faktiskt glad över att någon bryde sig för att kolla läget ändå. Nu gick allt bra, lite skrubbsår och eftertanke om att det kunde slutat bra mycket värre…

Det jag stör mig på är att många inte bryr sig. Varför står man bara och tittar på? En enkel fråga, ”hur gick det?” Visar mycket. Hjälp till nästa gång.

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig