Mamma – Två barn – Vardagsbestyr – Viktminskning – Shopping –

Annons

Förkyld men motiverad

Nu känner jag att motivationen och energin är på G tillbaka i full styrka!

Dock lagom till att jag blev förkyld 😏 men men.. 

Jag pratar om viktnedgången. Jag står som sagt still, thank god 🙌🏻!, efter min tidigare viktnedgång i våras. (Ni ska bara veta vad mycket skit jag proppat i mig den senaste tiden… 🙈)

Men nu känner jag en motivation och ork att fortsätta där jag sluta, det är något jag inte känt på ett bra tag.. Tanken var att jag skulle börja med en promenad idag men bara promenaden fram och tillbaka till dagis fick hjärtat att rusa så tror jag väntar ut förkylningen någon dag till.. men jag börjar med hälsosammare alternativ till maten.

Idag blir det lax till middag 😊 

Slutfikat!!!
Annons
Annons

Carin da silva – jag är helt med dig!

Nu är det en het potatis igen om att ha storasyskonet på dagis medan man är hemma med lillasyskonet. 

Jag har Daniel på dagis ca 30h per vecka. Ibland kör vi 30h och ibland 15-20h. Det beror liksom på.

Jag tänker inte tillåta någon att få mig att känna mig som en dålig mamma bara för att jag har honom på dagis så mycket. 

Han gillar det och behöver det! Punkt slut! 

Tänk om vi alla kunde sköta oss själva och skita i hur andra gör?! Eller har folk så jäkla ointressant liv att man absolut måste lägga ner tid och energi att tillrättavisa om allt? Herregud…

Carin da silva, som skrev ett blogginlägg om just detta, gör inget fel, hon vet vad hennes barn behöver och inte behöver! 

Och till er som lämnar denna totalt onödiga kommentar ”varför skaffar du barn om du inte vill vara med dem?” Vad är det för fel på er?! På riktigt! Idioter

Annons
Annons

Hemma idag med

Vi blir hemma idag med!

Efter den här natten lär det bli jobbigt för alla… Daniel sov otroligt dåligt pga mardrömmar och hosta. Han sover liksom än! Så vi skiter i dagis i dag med, inte en chans att han skulle orka med annars. 

Nu börjar min förkylning bryta ut också, halsont och muskelvärk. Jippi. 

Carro är nog den som mår bäst utav oss här hemma skulle jag tro.. 

vi kör på en mysdag till!  (Hoppas bara bråken/gnället uteblir 😉 )