Om min vardag som mamma till en snart 4-årig kille & 8 månader liten tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt. Viktkampen som aldrig hittar rätt, jag testar mig fram med det mesta och hoppas hitta rätt snarast! Don't give up!

Annons

Bästa bakboxen

Bättre kundtjänst på ett företag får man nog leta efter. Igår när jag fick hem månadens bakbox mötes jag av en enda röra, en av produkternas glasburk hade gått sönder och läckt ut i hela lådan. Kladdig kolakräm blandat med glassplitter…

Skickade in bild på lådan hur det såg ut och beskrev till bakboxens kundtjänst. Fick blixtsnabbt svar tillbaka och en lösning, jag får en ny bakbox. Sagt och gjort, de skickade den nya lådan igår och idag kunde jag hämta ut den, är inte det bra service?! Bästa kundtjänst jag stött på någonsin!

Så här såg lådan ut idag med helt och rent innehåll ;) bakboxen_juli

Månadens tema är sommarpajer och jag tänkte försöka mig på smulpaj med äpple och chokladmüsli som ett av recepten är på först :)

Annons
Annons

Newbie fynd

Idag gjorde jag ett riktigt fint klipp på Newbie :)

Kappahl har ju 3 för 2 på rean så hittade några godbitar till Carro :)


Hittade även lite bland nyheterna inför hösten.


Dessa har verkligen gått åt, så kunde inte motstå. Nu har jag iaf en fin höst outfit :)

Tack vare en 200kr bonuscheck kostade det mig bara 150 kr, bra shoppat tycker jag! Mycket Newbie för pengarna iaf. :)

Annons

Inför-dagis-fynd

Idag har jag fyndat flitigt på den rea som är kvar. Riktigt bra in för dagisstart om ca 1 månad.

Fick tre par skor för 124kr. Två par gummistövlar från Tretorn och ett par tofflor. Mycket bra deal ;)


De rosa hoppas jag inte blir för stora när det är dags för dagis för Carro nästa år.. Kanske lite men det löser vi då :) 

Annons

För mycket leksaker

Jag fick ett ryck. Vi har pratat om att rensa bort leksaker Daniel inte leker med, som Caroline troligen inte kommer leka med och de leksaker som är trasiga. 

Tre påsar senare känns det bättre. Det finns en del kvar jag skulle vilja göra mig av med men de kommer jag nog försöka sälja eftersom de är utav bra kvalité och har mycket mer att ge. Av det jag rensade ut i dag åker inte allt i soporna utan i insamlingen, så får den föreningen avgöra vad som är ok fortfarande och inte. 


Men det känns bra, det är en början.. Tror vi får ha en rensning per kvartal framöver, minst. 

annons