Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

ÄNTLIGEN ?

benalmadena_torremolinos_benalbeach_spain_spanien_solkusten_strandliv

Underbara efterlängtade ljuvliga sol ☀️

Så var vi äntligen på plats i vårt älskade Spanien. Vi flög från Kastrup 5.55 imorse och landade i Malaga tre och en halv timme senare. Fördelen med att flyga så tidigt är att man får ut massor även av första dagen som annars lätt försvinner i själva transporten. Nackdelen är att man blir trött… Tre timmars sömn inatt börjar så smått ge sig tillkänna nu. Men, fördelarna väger upp och det får helt enkelt bli en tidig kväll ikväll.

Vi var incheckade i ”vår” lägenhet redan innan lunch och efter en snabb måltid svidade vi om och drog ner till stranden. Helt svältfödda på sol och salta bad så badade, solade och lekte vi så det stod härliga till. Vår favoritinkastare till en av restaurangerna längs strandpromenaden kände igen oss och kom ner och pratade. Han erbjöd sig att hämta ett av sina parasoll åt oss då han var rädd att vi skulle bränna oss. Hur gulligt!? Vi tackade dock nej till parasollet men ja till en fri kanna Sangria till kvällens middag ?? Han passade även på att gratulera mig. Hur kunde han komma ihåg att vi firade min födelsedag på hans restaurang förra året? Visst, det är en del av hans jobb men med så många gäster som dagligen rör sig här kan man inte bli annat än smickrad och rörd över att han minns oss så väl.

Nu är vi hemma i lägenheten och pausar en stund efter några timmar på stranden. Barnen spelar på sina paddor och Mikael snarkar här på terassen bredvid mig ?

Vi har lovat barnen en runda ner till poolområdet innan vi gör oss iordning för kvällens middag. Får kanske ta och styra upp det innan jag också börjar snarka som min älsk ❤️

En fin fredag önskas er alla!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *