Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Panikartad shoppingtur…

sandaler_skor_till_barn_kavat_leaf

skor_sandaler_leaf_shoes_for_boys

skor_sandaler_kavat_shoes_for_girls

Det blev ju ändå bra till slut.

Hej fredag ?

Nu är det inte långt kvar och nedräkningen till vår hett efterlängtade Spanienresa har börjat på allvar. Funderar skarpt på att ladda ner en nedräkningsapp, mest för att det skulle vara kul att se dagen D närma sig i allt från dagar till sekunder. Har ni tips på någon rolig variant?

Spanien ❤️ Ja, som vi längtar. Tror vi längtar lite mer än vanligt detta år då vi inte haft någon sommar att hurra för här hemma. Vi törstar efter sol, värme och salta dopp i havet ☀️ Med tanke på den näst intill obefintliga sommaren blev det aldrig att vi köpte sandaler till barnen och de har inte haft behov av det heller under dessa månader. Men nu, nu ska vi ju iväg till värmen och då lär de behöva vars ett par. Jag rotade igenom garderoben som vi förvarar skor i efter fjorårets och hoppades innerligt att de skulle passa. Det är ju bara en vecka som de behöver användas och det kändes lite onödigt att köpa nya då. Men nej, inte en chans att de skulle kunna ha sina gamla. Tårna hängde utanför sulan på dem båda två ? så vi fick helt enkelt ge oss iväg och köpa nya. Tyvärr blev det allt annat än enkelt. Jag vet inte hur många skoaffärer och sportaffärer vi letade i. Det fanns inga att hitta!! Alltså, är sandalsäsongen slut i Sverige när man kommer in i augusti? Jag kände paniken bubbla upp inom mig när vi i affär efter affär inte hittade några. Stackars barn, jag såg framför mig hur de gick i svettiga gympaskor till och från stranden. Kanske inget större problem egentligen ?

Till slut hade vi typ en skoaffär kvar som vi inte varit i och där hittade vi en hylla med sandaler. Jag började nästan lite paniskt att rota igenom dem i jakt efter rätt storlek. Tror ni det fanns? NEJ!! Skrattretande och båda barnen bedyrade att de behövde inga sandaler, det gick bra med foppatofflor och gympaskor. Gullungar ❤️ Precis då, när de stod och försökte övertyga mig om att de kunde gå jättelångt i sina foppa utan att få skav så kallar Mikael på mig. Han har hittat ytterligare en hylla bakom den jag hittade och där, där stod det sandaler till båda barnen i rätt storlekar och dessutom till halva priset. HURRA!! En galen sandaljakt som slutade betydligt mycket bättre än den började ??

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *