Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Nu får jag skynda mig…

lavendel_silverblad_zinkkruka_smide_konstsmide

Godkväll ?

Sjunkit ner i soffan en stund efter lite fix och trix i trädgården. Killarna lagar middag vilket känns lyxigt och skönt. De är duktiga på att hjälpa till vilket såklart ska vara och är en självklarhet här hemma ❤️

blomsterlandet_shopping_blommor_doktor_westerlund

Efter en riktigt seg förmiddag så jagade vi fart på oss och åkte iväg på en liten shoppingtur. Jag ville ha lite nytt till mina blomsterlådor på framsidan som jag nyligen renoverat. Mikael släppte av Ludvig och mig vid Blomsterlandet och sedan körde han, Lukas och Molly vidare till Claes Ohlssons. Hampus övningskörde med farfar så han var inte med. Vi hittade faktiskt precis vad jag sökte så glada i hågen betalade vi, mötte upp de andra och fortsatte in på Rusta. Här blev det några nya kuddar och korgar till uterummet ?

uterum_korgstol_kuddar_kuddfodral_gront_ar_skont_doktor_westerlund

Grönt är skönt ?

En Doktor Westerlund fick också följa med hem från Blomsterlandet. Gör sig fint där på bordet bredvid de nya kuddarna i korgstolarna. Ska minsann se i mina gömmor om jag inte har ett grönt ljus att sätta i ljuslyktan.

blomsterlåda_smide_zink_konstsmide_lavendel_silverplattar

Blommorna är planterade i blomsterlådorna och det blev så ombonat och fint nu på framsidan. Ser kanske lite klent ut men det lär väl rätta till sig efterhand som det växer. Annars får jag köpa någon växt till och sätta dit.

blomsterlåda_i_zink_och_smide_lavendel

På plats ?

Ja, söndag kväll nu och bara två lediga dagar kvar innan det är dags för jobb igen. Blandade känslor det där. Samtidigt som jag ser fram emot att komma tillbaka till jobbet så hade jag mer än gärna varit hemma ett par veckor till… Något som jag däremot är grymt stressad över är allt jag lovade mig att hinna med under semestern. Gå igenom alla garderober och rensa ut, städa i kryputrymmena, måla dörren vid finingången, städa alla köksskåp med mera… Oj oj oj vad jag har att göra dessa två sista dagar ?

Nu kallar killarna att det är mat!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *