Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Skolan i brand!

ljungyhedskilan_brand_skola_brinner_upp

brand_i_skola_ljungbyhedsskolan

ljungbyhedsskolan_brinner_brand_i_skola

Alla bilder lånade från hd.se

Det första jag såg när jag vaknade imorse och scrollade igenom nyheterna var bilderna här ovan med texten ”Ljungbyhedskolan i brand”. Jag blev helt kall och tårarna brände. Vad är det som händer?

Jag började min lärarkarriär på denna skola och jobbade sedan där i över 17 år. Den har förståeligt nog en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Det var här jag fick växa och utvecklas som lärare. Här har jag mött så många fantastiska elever, fina kollegor och fått vänner för livet. Det känns så tungt idag… Jag tänker på alla elever som om 16 dagar ska komma tillbaka till skolan och starta upp ett nytt läsår. Jag tänker också på mina kolloger som kommer tillbaka till en ödelagt arbetsplats.

Branden rubriceras som mordbrand och är troligtvis anlagd men brandorsaken är inte fastlagd ännu. Det var ett kraftigt åskoväder här inatt och jag hoppas innerligt att det är detta vi kan lägga skulden på. Måtte branden inte vara anlagd…

brand_i_skola_ljungbyhedsskolan_utbrand

Idag är hela lågstadiebyggnaden, fritids och musiksal utbränt. Delar av mellanstadiebyggnaden, tegelbyggnaden till höger i bild, är rökskadad. Högstadiebyggnaden ska nog ha klarat sig.

Usch ja, det är så tragiskt. Varför blir det såhär ?

Här kan du läsa mer om branden.

Kram Annika

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *