Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

En fin dag

lomma_beach_surfing_turning_torso_oresundsbron

lomma_beach_cool_strandskylt

Hej fredag ?

Tittar ut och det regnar igen… Så trist sommarväder, verkligen. Dagarna då vi fått sommarväder detta år är verkligen lätt räknade och då tycker jag ändå inte att det varit toppenväder utan det har legat runt 20 grader, blåst och sol. Nu behöver vi verkligen varmare grader, mycket sol och gärna vindstilla eller iallafall mindre blåst. Jag undrar just hur vi ska orka med vinterhalvåret om vi inte får fylla på med D-vitamin nu under sommaren… Håller tummarna för en varm och skön sensommar.

Tidigare i veckan var vi i Lomma hos goda vänner. Vi lyckades minsann pricka in en solig dag. Visserligen ingen himlastormande värme men värmen fick vi av sällskapet istället. De är så fina våra vänner och vi har alltid så trevligt när vi träffas. Vi har hängt ihop sen vi väntade våra killar Hampus och Max. De var planerade dagarna efter varandra, Max den 1 januari och Hampus den 2:a. Nu hade de båda lite bråttom till världen så de blev decemberbarn båda två ❤️

lomma_beach

Det blev en stund på stranden när vi kom ner. Detta blev det första doppet för oss och barnen var lyriska, de ville knappt gå upp ur vattnet. Särskilt Molly, hon satt där i vattenbrynet och mös när vi andra huttrande värmde oss med kaffe.

lomma_hamn_hamnplats_bat_motorbat

Framåt kvällen efter grillning och annat gott gick vi ner en runda till hamnen. Max och Hampus åkte ut en runda med båten och vi andra följde dem så långt vi kunde med blicken. Galet vad dessa små killar växt upp snabbt. Var det inte igår de låg bredvid varandra på filten på golvet och tuggade på vars en bitring??? Tänk, nu är de nästan vuxna och åker ut på havet själva.

vi_tva_lomma_beach_hamninloppet

Älsk och jag ❤️

En fin dag som jag tar med mig in i höstrusket och kommer att minnas med värme!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *