Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Mysig cykeltur & en önskan

Sadesfalt_rallarros_cykla_med_barn

Cykla_med_barn_lager_157

Cykla_med_molly_flickcykel_lager157

Godkväll i stugorna!

Precis hemkomna efter en mysig kvällsrunda på cykel. Molly ville ta en tur och både Mikael och jag tyckte det var en god ide så vi trampade iväg en sväng. Ludvig är på väg att bli förkyld och har lite feber så han stannade hemma med Lukas.

Molly är superduktig på att cykla nu och orkar längre och längre rundor. Ikväll cyklade vi 5 km och hon ville gärna ta en sväng till men jag kände att jag ville hem till Ludvig så det fick räcka för denna gången.

”Jag ska cykla en runda varje dag hela sommarlovet” förkunnade hon bestämt när vi satte in cyklarna. Vi får se hur det blir med det men tanken är ju väldigt god iallafall ?

Cykeltur_med_barn_fleece_lager_157

Tack för rundan sötis ?

Nu börjar det bli dags att hålla kväll. Det har blivit sena kvällar/nätter här länge nu och jag tänkte försöka få barnen i säng i rimlig tid ikväll och sedan titta på någon bra film tillsammans med Mikael och Lukas. Hampus är ute på vift. Har ni något filmtips? Inga thriller eller läskigheter, då vågar jag inte se ? Drama och romantik är min melodi ?

Trevlig kväll!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *