Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

En liten uppfräschning

Hej på er!

Kikar in en liten runda i väntan på att grillet ska bli klart 🙂

Idag har dagen formligen rusat iväg. Jag satt i telefon halva morgonen i jakten efter svar på tusen frågor och sen kom mina föräldrar på lite förmiddagsfika. Efter lunch åkte barnen iväg till kompisar och då fick jag för mig att fixa till lekstugan. Den såg så trist och ovälkomnande ut inuti. Gamla fuktfläckar på väggarna, ja inte rolig alls. Men nu, nu är den så fin så fin och man känner sig välkommen in igen.

 lekstuga_mala_inne_renovera

Före…

Eller nästan före iallafall. Jag hann börja måla så smått innan jag tänkte på att ta en förebild. Denna bakre väggen är den som var värst. Jag tror det kan bero på att det växer hejvilt precis bakom den. Växterna binder säker fukten och gör det lättare för den att ta sig in i väggen. Jag ska ta tag i det och dra upp allt. Det är ändå mest bara ogräs.

Efter några timmars målning ser det nu ut såhär:

mala_renovera_lekstuga_tradgard

mala_och_renovera_lekstuga

renovera_och_mala_lekstuga

Ta-da! Tjusigt va!?

När alla väggar var målade så fick fönstersmygarna och listerna runt dörren sig också lite färg och golvet oljades in. Nu står den där så fin igen. När allt torkat ordentligt så ska vi möblera och göra mysigt så det blir sådär roligt att leka där igen.

Precis när det var dags att påbörja inoljningen av golvet kom Molly hem. Gissa om hon blev överraskad! ”Wow vad fräscht det blir, nu kan jag ju sova över här” utbrast hon 🙂 Hon ville gärna hjälpa till men då jag nästan var klar och där inte fanns så mycket för henne att hjälpa till med så gick hon iväg och fixade lite plommonsoppa istället.

renovera_lekstuga_plommonsoppa_gardssten_herrgardssten

Plommonsoppa på gång…

Nehepp, nu kallar Mikael att grillet är klart. Lite mat och sedan ett dopp i bubblet på det. Känns som en helt okej måndagskväll detta 🙂

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *