Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Blir vi kändisar nu???

Hej på er!

Tisdag idag, galet vad dagarna rusar. Sakta ner takten lite, det är ju semester nu och då får tiden minsann inte rusa undan för fort… Hur har ni det? Har semestern börjat?

ullared_gekås_shopping_pausfika_inspelning_strix

Gofika på Gekås.

Idag efter simskolan åkte vi direkt upp till Ullared för lite shopping. Barnen, Mikael, mamma och jag var det som packade in oss i bilen och körde. Jag trodde Molly skulle somna i bilen upp trött efter simmet, men nix, hon höll sig vaken hela vägen. Båda barnen hade egna pengar med sig och planerade sina inköp så det fanns ingen tid för sömn där inte ?

ullared_gekås_shoppingparadis_ipad_tillbehor_film_inspelning_tv_strix_television

Alla dessa val…

Vi fick shoppat allt som stod på vår lista och en hel del mer därtill. Faktiskt inget onödigt denna gång, kryss i taket. En riktigt lyckad tur med andra ord.

De senaste gångerna vi varit uppe i Ullared så har det varit inspelning till Tv-programmet ”Ullared”. Inget vi direkt bruka märka något av mer än att det står skyltar att tv-inspelning pågår. Idag märkte vi av det på ett helt annat sätt… Redan vid ingången stod det kameramän och filmade de som gick in, och där kom vi. Ja, ja det var ju inte så farligt. Vi slank raskt förbi och in i shoppingparadiset. Efter några timmars shopping var vi på väg ut igen och då blev vi stoppade och tillfrågade om vi ville vara med i programmet. ”JA, JA” ropade barnen och jag hade inte hjärta att säga nej när jag såg hur upprymda de blev. Helst ville jag göra som mor min gjorde, gå och gömma mig ?

tv_inspelning_ullared_gekas_strix_television

Först blev barnen intervjuade. De fick svara på frågor om sina inköp och redogöra lite för sina svar. Ludvig blev väldigt blyg och visste inte riktigt vad han skulle svara medan Molly berättade lite mer. De var verkligen superduktiga måste jag säga. Tre okända män som står och ställer fråga på fråga kan ju göra vem som helst nervös ?

tv_inspelning_ullared_gekas_strix_television_kanal_5_frulilja

Sen tyckte jag vi var färdiga men nej, inte det inte… Nu var det Mikaels tur att svara på frågor. Alltså, min man ? Han fick frågan vilket som var dagens bästa köp och efter lite rotande i påsarna plockar han upp en deodorant… EN DEODORANT!! Ni kan ju själva tänka er vilka följdfrågor det blev på detta ? Även jag fick här en fråga om min mans lukt. Lite lagom pinsamt men samtidigt rätt kul ändå. Ja, om detta kommer med i programmet återstår att se men jag önskar isåfall att de lite snyggt klipper bort makens och min del. Gullungarnas del är helt okej och de hade tyckt det varit roligt att se sig själv på tv men själv slipper jag helst.

När intervjun med oss var klar och vi gick mot bilen undrade Molly om vi var kändisar nu. Nja, det krävs som väl är lite mer än några eventuella minuter i ”Ullared” för det. Men, ett roligt minne har vi fått iallafall!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *