Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Simskola ?

sommarsimskola_simskola_att_lara_sig_simma_baddrakt_livly_leopardmonstrad_blå_leo

Hej ?

Torsdag idag och nu har även Mikael gjort sin sista arbetsdag för denna terminen. Så skönt! Nu har vi en härlig semester tillsammans framför oss, så gott. Har er semester börjat?

Molly går på simskola så även om vi varit lediga denna vecka så har det varit tidiga morgnar. Jag anmälde henne till en nybörjargrupp och det var den första gruppen ut, redan klockan 9.00. Men det är skönt, så har vi det gjort och sedan hela dagen framför oss. Hon simmar varje vardag (utom i morgon) i tre veckor så det blir verkligen hårdträning. Denna veckan har det tränats på att flyta, både på mage och rygg. De är så söta alla småttingarna när de skuttar kring där i vattnet och kämpar på med allt som deras ledare säger. Superduktiga! Molly fixar att simma kortare sträckor men vi ville ändå ha henne i nybörjargruppen. De fokuserar på vattenvanan och att barnen ska våga vilket jag tycker är perfekt. Är man rädd för vatten är det ju mycket svårare att lära sig simma också. Ludvig var väldigt rädd för vatten och därför tog det tid för honom att lära sig simma också. Nu funkar det jättebra och det är så skönt! Molly däremot är inte rädd. Hon simmar lika gärna under som över vattnet så jag tror hon lär få det lättare att lära sig.

baddräkt_livly_fashion_for_girls_swimwear_leoprint

Visst är hennes baddräkt fin!? Så söt ? Molly älskar den och det förstår det. Tänk om den funnits i vuxenstorlek också ?

Nehepp, nu kallar köksbestyren på mig. En silltårta ska förberedas till imorgon och sen blir det korvgrillning till kvällsmat. En fin torsdagskväll till er alla!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *