Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Barnen ~ föräldrarna ⚽️

fotboll_foraldrarna_mot_barnen

Godkväll på er!

Ikväll har det varit avslutning på fotbollen för Ludvig och vilken spännande sådan. Killarna mötte föräldrarna i en liten turnering. Två föräldralag och två killag som alla mötte varandra. Superkul och så spännande ?

fotboll_barnen_mot_foraldrarna_avslutning

Mikael var med i ett av förädralagen och mötte Ludvig i första matchen. Den slutade 2-2 och ett av föräldrarnas mål gjorde Mikael ?  Det var så kul att se dem spela, alla var så duktiga och framförallt så hade de superkul. Jag valde att inte vara med och spela dels på grund av öroninflammationen men även för att kunna hjälpa till i köket. Vi kokte korv och blandade saft till ett helt kompani ??

målspruta_fotboll_match_foraldrar_mot_barn

Min målspruta ❤️

Flera av föräldrarnas mål tackar vi Mikael för. Kvällens målspruta ? Misstänker att han kommer ha det lite jobbigt i benen nu några dagar framöver men det får det vara värt. Allt för laget!

Nu ska Lukas och jag ut på en kvällspromenad, känns inte lönt att fråga M om han vill med ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *