Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Söndagsshopping

Hej söndag!

Hur har ni det denna söndag mitt i juni? Här är det lite sisådär… Jag vaknade med värk örat och misstänker skarpt öroninflammation ? Känner så väl igen smärtan, är ju ett öronbarn av rang. Senast jag hade öroninflammation var för drygt två år sen och då gick det så långt att trumhinnan sprack och sedan rann det från örat i fem dygn. Då var det inte mycket med mig kan jag lova. Fy vad dålig jag var. Jag hoppas att mina misstankar inte stämmer denna gång och att värken går tillbaka av sig själv. Annars får jag lyda min kära make och uppsöka läkare i tid. Avvaktar till imorgon iallafall och är det inte bättre då så får jag ringa VC. Just nu hjälper Ipren något och tar udden av smärtan så det vänder säkert snart.

yoggiboost_frozen_yuoghurt_blomsterkrans_cubus

I förmiddags blev det en tur till Väla och Ikea. Barnen ville köpa lego för sina sparade pengar och Molly hittade dessutom en söt blomsterkrans till håret på Cubus. Ludvig fick välja fikaställe och det blev på favoriten Yoggiboost.
ikea_norden_matbord_shoppinghjalp_cubus_blomsterkrans

Därefter var vi inom Ikea. Nytt bord till uterummet, äntligen! Jag har möblerat om och flyttat runt lite möbler här i huset och vårt stora uterumsbord kommer nu att hamna ute på altanen. Då stolarna vi haft till det ska stanna kvar i uterummet så fick det bli en tur till Jysk också där vi köpte nya stolar att ha ute. Kommer bli så bra. Visar bilder när jag orkat fixa och göra klart.

Nu är jag slut som artist och ligger här i soffan och tycker lite synd om mig. Känns som om jag inte varit annat än sjuk denna våren ? Hoppas verkligen det vänder nu… Orkar just ingenting, inte ens baka och då är det illa ?

Vad har ni gjort idag?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *