Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Gullunge ?

gullunge_molly_lagstadiet_hjalpreda_meandi

fokus_jordprover_nta_meandi_sommarklanni g_pippilottor

Godkväll på er!

Igår var Molly med mig en stund på jobbet. Först agerade hon fröken och satt och jobbade vid mitt skrivbord för att sedan, när det var dags att släppa in alla barnen, bli en av mina elever ? Min stora lilla duktiga tjej. Hon var med och undersökte olika jordprover och samarbetade så fint med en flicka i klassen.

”Jag tror jag kan börja i trean nu” sa hon stolt när vi pratade igenom dagen när jag nattade henne på kvällen. Gullungen ?

Idag är jag sliten som jag vet inte vad. Börjar minsann undra om jag gått och blivit allergisk på äldre dar… Går och drar på en envis förlylning (ända sen påsk) som jag inte blir av med. Tung huvudvärk och dessutom så grymt trött hela tiden. Somnar tidigt på kvällarna och känner mig som sagt allt annat än pigg under dagarna. Är det någon form av pollenallergi måntro?

Nu blir det soffmys resten av kvällen, eller sålänge jag kan hålla mig vaken ??

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *