Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Gårdagen

ronnea_ronne_a_forsmollan_vitsippor_gulsippor

forsmollan_skane_ronne_a_kappahl_hampton_republic_fashion_for_boys

vitsippor_vitsippa_gulsippa_gulsippor_varbukett

Hej!

Bjuder på några bilder från gårdagens skogspromenad. Dagen var fullspäckad från morgon till kväll men vi hann ändå ut en liten sväng i skogen. Vi promenerade en bit längs Rönne Å och plockade med oss några vit- och gulsippor hem.

Igår fyllde min pappa 75 år så började dagen hemma hos mamma och pappa. Där blev vi bjudna på en hejdundrande frukost med frallor och massor av pålägg. Perfekt sätt att börja dagen på om du frågar mig 🙂 Senare, framåt kvällen, var vi bjudna till goda vänner på middag, bus och lek. Härligt!

Idag är vi alla lite sega. Barnen sov ända till klockan nio! Själv var jag uppe i ottan och har redan varit iväg och fått naglarna fixade. Det var välbehövligt då jag hade en grym utväxt. Naglarna fick en ljus ombre och jag känner mig så nöjd och fin igen.

Vad händer idag då? Jag har lovat barnen att vi ska påskpyssla så det står äggmålning, godistillverkning och lite annat smått på dagens agenda. Mys!

flowergirl_blomsterflicka_molly_vitsippa_gulsippa

<3

En fin onsdag önskas er alla!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *