Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Vilket härligt avslut ☀️

skaralid_nationalpark_kopparhatten

kopparhatten_soderasen_skaralids_nationalpark_skaralid

skaralid_kopparhatten_nationalpark_vinterpromenad

Vilken fantastisk dag vi fick idag! Krispigt kallt med en sol som strålade från en klarblå himmel. Underbart! Jag trotsade värken i nacken och tog familjen med mig ut till Skäralid för lite frisk luft. Vi började med att köra upp till Kopparhatten och gick en liten sväng där. Barnen sprang som yra höns och lekte i snön. Inte så mycket snö men tillräckligt för att allt skulle kännas sådär vitt, ljust och härligt.

utsikt_kopparhatten_skaralid_skardammen

Ludvig och jag promenerade de knappa två kilometrarna ner till Skärdammen och de andra gick oss till mötes efter att de kört ner och ställt bilen där. Isigt och bitvis halt men vi kom ner helskinnade.

skaralid_kopparhatten_soderasen_ravin_icecold_is_pa_sjon_frost

Dammen var täck av is och barnen ville såklart ut och testa den. Jag som är skeptiskt mot isar tyckte det var onödigt men där var en hel del folk ute och promenerade på den så det var ju uppenbart att den var tjock nog så jag fick ge mig. Klart de fick gå ut. De sprang lite fram och tillbaka, slängde sig och åkte kana. Superkul 🙂

varm_choklad_kamin_contura_rörstrand_swedish_grace

Vi hade ingen fika med oss utan den tog vi när vi kom hem igen. Varm choklad, mackor och lite av daimcheesecaken som Lukas gjorde åt oss i förmiddags. (Recept på den finns här)

brasa_contura_kamin_rörstrand_swedish_grace_varm_choklad_diy_vedforvaring

Vi fikade i värmen framför brasan. Ett helt perfekt avslut på helgen och nu är vi redo att ta oss an en ny orörd vecka.

Kram Annika

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *