Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Julkaffe & tredje advent ✨

julkaffe_med_kanel_och_kardemumma_minigran_ikea_kaffeglas

Tredje advent ?

Sitter och myser i mitt julmysiga kök. Det är alldeles tyst och stilla och jag njuter av min goda jullatte. Ludvig och Mikael är redan iväg. Luciacup denna helg också och idag var det samling redan klockan sju så det var en trött fotbollskille vi väckte tidigt imorse. Övriga i familjen sover gott.

Under tiden som de är iväg på cup så ska jag ta med mig Molly och Hampus på en shoppingtur. Önska oss lycka till… Vi åker så vi är på plats när köpcentrat öppnar och hoppas att inte alla andra också tänker så… Julkläder till små står på listan idag och de sista julklapparna sen ska vi nog kunna anse oss vara färdiga med julshoppingen ?

Vill ni veta hur jag gör min supergoda jullatte? Så god och smakar verkligen jul. Jo, när jag mäter upp kaffebönorna så lägger jag även i lite kanel och kardemumma bland dem. Inga direkta mått utan jag tar på måfå. Brygger sen kaffet som vanligt. Värmer och skummar lite mjölk, häller det nybryggda kaffet i mjölken och pudrar lite kanel över. Så gott!!

Nu ska jag förbereda lite frukost och väcka barnen så vi kommer iväg i tid. Vad ska ni göra denna tredje adventssöndag?

Kram Annika

2 reaktioner på ”Julkaffe & tredje advent ✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *