Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Bästa hjälpen ❤️

Hjalpreda_skriva_recept

❤️

Godkväll på er!

Dagen blev precis så lugn och mysig som jag önskade. Tre julfilmer hann jag med och den jag skrev om i förra inlägget kan jag verkligen rekommendera om ni gillar julmagi. Så mysig!

Barnen hade vars en kompis med sig hem efter skolan som de lekte med några timmar och nu ikväll har jag provat ut recept på två nya kakor. Ludvig var så duktig och hjälpte mig med att skriva ner ingredienser och mått på allt jag hade i dem. Bästa hjälpen!

Nu har jag precis satt in en plåt med dumlekolor. Vi blev sugna på dumleflarn till Idolfinalen. Beskrivning på flarnen hittar du här. Vad tycker ni om finalisterna i Idol då? Superduktiga alla tre tycker jag men hoppas nog lite extra på Rebecka. Vi får se hur det går. Värdiga vinnare allihopa.

Nähä, dags att plocka plåten ur ugnen. Snabblagat godis det här 🙂

Kram och en fin kväll till er alla,

Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *