Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Fotbollskort, fotbollskort, fotbollskort… :)

fotbollskort_samlar_bilder

fotbollskort_barcelona_samlarkort_bilder_parm

Godmorgon!

Hoppas ni alla vaknat glada och pigga till en ny månad. Nu är oktober här. Hos oss kom månaden med kyla och sol. En riktigt fin och skön morgon. Hoppas det fortsätter så.

Ludvig vaknade tidigt idag. Igår på kalaset fick han två pärmar med fotbollskort av sin kusin. Vilken lycka!! TACK <3 Han sitter bänkad i soffan sen tidig morgon och bläddrar, läser, bläddrar och läser. Det här med samlarkort av alla de slag har verkligen haft genomslagskraft hos barnen. Här hemma samlas det främst på fotbollskort men även pokémonkort. Just pokémonkort finns det massor i huset, både riktigt gamla men även nya som säljs nu. De stora killarna samlade också när de var små och dessa kort har nu Ludvig fått överta. Molly samlar på frostkort. Hon bryr sig inte så mycket egentligen men ville gärna samla på något hon också som storebror gör.

fotbollskort_neymar_jr_favorit_barcelona_fcb

En av favoriterna för tillfället 🙂

Neymar Jr är en stor favorit och när vi var i Spanien köpte Ludvig ”Hans” klubbkläder. De används flitigt och han är så glad för dem.

Ja, fotbollskort – bra affärsidé det där 😉

Vi fortsätter på dagens inslagna tema. Det är strax dags för fotbollsmatch. Ludvigs första bortamatch, spännande, så det börjar bli hög tid att få lite mat i magen innan han ska iväg. Håll tummarna för honom och laget idag!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *