Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Havet vs balja och trädgårdsarbete på det :)

bada_i_en_balja_cupa_chups

 

bada_i_balja_pa_tradacket

 

bada_balja_chupa_chups

 

bada_balja_pa_tradacket_varmebolja

 

En lycklig liten loppa som fick ut två baljor/backar fyllda med ljummet vatten att bada i här i eftermiddags. Havet mot baljan… Vad tror ni vinner ?

Godkväll på er i sommarvärmen!

Vilken värme det varit och fortfarande är idag!! Här har temperaturen visat på över 32 grader. Galet skönt! Vi valde dock fel dag att vara hemma och jobba i trädgården på, puh vad svetten har lackat!

Idag har vi varit ute och jobbat i stort sett hela dagen. Gamla pooldäcket är numera ett minne blott. Både trädäck och vindskydd runt om är borta. Jag la ut ribborna som vi använt till vindskyddet/staketet som bortskänkes på en fyndasida på Facebook och det tog inte mer än 5 minuter innan de var tingade. Det roligaste i det hela var att det var minsann grannen längre ner på gatan som ville ha dem så det gick snabbt och lätt att forsla bort dem också 🙂 En av sidorna sparade vi och den har jag målat i två omgångar idag. Den ska vi ha som insynsskydd på ena sidan när vi byggt nytt. Nu känner jag mig sådär lite lagom vingabruten i hela kroppen. Men, det är en skön känsla – den man får av att vara fysisk trött.

Jag ska visa er hur långt vi kommit på vårt projekt, måste bara fotografera lite först, men det får bli imorgon för idag orkar jag inte göra så många knop mer. Tur ungdomarna var hemma annars hade vi nog fått vara utan mat ikväll 😉 Duktiga som de är ställde de sig och gjorde tacos till familjen så Mikael och jag kunde fortsätta utearbetat in i det sista. När man väl satt sig ner och ätit så orkar man inte mer, inte jag iallafall. Jag tycker det är bäst att köra på utan vila så jag inte känner hur trött jag är. Hur är ni? Jobbar ni bäst med eller utan paus?

Nu tänkte jag hälla upp vars ett glas rosé till maken och mig. Sen ska vi sitta i kvällssolen, sippa på vinet och njuta av hur duktiga vi varit idag!

Kram Annika

P.S. Havet vinner, alla gånger, men backarna var inte så tokiga de heller hälsar Molly 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *