VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helgen är här!

Välkommen efterlängtade helg!

Den här veckan har varit något utöver det vanliga på jobbet. Nej, det är egentligen precis som det ska vara. Vi har varit bortskämda med att vi fått ”leta” jobb och det varit en period som varit lugn. NU är det igång igen och jag älskar det! Men det blev som en smäll på käften eftersom vi var underbemannade den här veckan dessutom.

Igår när jag var på väg till jobbet ringde min chef och talade om för mig att jag skulle åka till en annan klinik – i Solna, och jobba. Det var mer eller mindre bara att vända. Det gick strålande och jag var på riktigt bra humör hela dagen. Trots att det började lite halvtaskigt.

IMG_7549.JPG

Idag finns inga problem i världen. Bortskämd. Mitt största problem var mer eller mindre om jag skulle dricka kaffe eller te till frukosten. Så ni hör – inga problem!

Vi tar det lugnt och har nyss plockat undan efter en sen frukost tillsammans. Jag har tända ljus lite överallt och M spelar musik medan barnen leker inne på sina rum. Jag älskar det här. Barnen börjar bli stora och sysselsätter sig allt mer själva (nu är det nästan så att man får be om att få vara med) medan vi vuxna kan sköta hushållssysslorna i lugn och ro. Det är nu som jag myser som mest. Solen skiner och jag känner ett sånt behagligt lugn i kroppen.

frukostkaffet

frukost_lördag_tillsammans


Kommentarer


  1. LIVSGLITTER 21 november, 2015 on 12:28 Svara

    Svar: Men oj så glad jag blir nu, tusen tack för dom orden och responsen, det värmer verkligen. Ha en fortsatt fin dag, kramar från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna