VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är värt varenda minut

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Dagbok

Det blev som jag trodde, Julius blev dålig. Jag är på jobbet då bästa M kunde vara hemma. Tur för mig, jag har ett morgonmöte om en liten stund och sen är vi kort om folk på jobbet. Det kommer att se ut så här ett tag nu, men det gör ingenting. Det löser sig alltid på något sätt.

Jag vet inte var kvällen försvann igår. Barnen ville se ”Karlsson på taket” efter middagen, så vi kröp upp i soffan och såg den tillsammans. När klockan närmade sig åtta gjorde vi oss i ordning för natten och där hände något – jag somnade. Vaknade när M kom hem och sen kommer jag inte ihåg något mer. Vi är väldigt olika när det kommer till sömn. Jag är morgonpigg och gärna vaken redan kl. 6 medan M gärna sover lite längre men är vaken på kvällen. När jag är mer död än levande och somnar ståendes, var som helst.

IMG_7531.PNG

Om någon sagt dessa ord till mig när jag fick mitt andra barn så skulle jag vara lite mer förberedd. Jag älskar att vara mamma och skulle för allt i världen inte byta bort det, jag har ett fantastiskt liv jag är oerhört stolt över. Men, att tro att livet ska vara enkelt är så FEL. Jag har i och för sig aldrig trott det, men jag hade ingen aning om att det skulle vara så här svårt. Det är ett vardagspusslande utan dess like och det räcker med att någon är sjuk hemma så blir det kaos – överallt.

Jag tror dock att jag hittat ett inre lugn den senaste veckan. Det låter ju knäppt, men när jag lämnar barnen på dagis, eller hämtar, tar jag det som det kommer och stressar inte upp mig. Som förut. Vill inte Agnes gå så står vi där, tillsammans, tills hon ändrar sig. För det gör hon – så småningom. Bråk och skrik. Det är värt varenda minut för den kärlek jag får.

Vi ger och tar i den här familjen och är ett fantastiskt team.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna