VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Med tårar i ögonen

Igår kände jag mig väldigt nere. Jag har känt mig irriterad och lättretlig några dagar men igår var värst. Det kändes mer eller mindre som om jag inte kunde lita på någon i min omgivning. Ja ni hör ju hur det låter, helknäppt. Idag har det dock känts mycket bättre.

Precis som texten ovan säger, det finns så många olika anledningar att vara lycklig. Idag t.ex. gjorde en patient mig så otroligt glad när han kom fram till mig efter sitt besök och berömde mig för mitt arbete. Sen kom en annan patient, lite senare på dagen, och gav mig ytterligare beröm för att jag alltid ser patienterna när dom kommer, alltid är glad och har ett otroligt tålamod. Åh med tårar i ögonen stod jag där och log mitt största leende ever. Det är ju precis det här som gör att jag älskar mitt jobb. Jag älskar att ge våra patienter/kunder/handläggare den service och hjälp dom behöver. Och det finns ingenting som gör mig gladare än att höra hur glada patienterna är när dom går ifrån oss och har fått bra hjälp.

Tack för att jag får vara en del av det.

Sen har jag två otroliga barn hemma som får mig att le varje dag, flera gånger om dagen. Samtidigt som dom får mig att slita av mig håret och skrika rakt ut av ilska. Bråk, skrik, gråt. Men det är värt varje minut.  Och en man som jag älskar så högt.

Nu ska jag stoppa mina små i säng. Det har varit en lång dag och Julius är inte riktigt på topp verkar det som. Kanske är det hans tur att bli dålig nu, som M. Vi får se hur dom mår när dom vaknar i morgon. Troligtvis blir han hemma.


Kommentarer


  1. johanna 18 november, 2015 on 19:44 Svara

    känner igen känslan du beskriver och även glädjen av bekräftelsen man får från patienterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna