Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vi ska gifta oss, Vår story!

Hörni vet ni hur glad jag är 🙂 Jag har ju nämnt det tidigare för er och en bild finns ju på Instagram om vår nyhet. Att vi ska gifta oss. Vi firar 15 år ihop nu i februari så det var dags tyckte vi. Inget romantiskt frieri blev det utan vi kom fram till det ihop, som vuxna människor, haha 🙂 Det kommer bli ett sommarbröllop uppe i Hälsingland, i en rosa vacker stenkyrka. Känns fantastiskt att det kunde bli så bra med tanke på vår lilla history, hihi! And here it goes:

En fredag i februari 2002 så tog jag tåget upp till Hudiksvall för att fira min födelsedag i efterskott hemma hos min mamma. Min lillebror ringde mig och frågade om jag inte skulle ut den kvällen, för han kände en kille som var en gammal punkare och som gillade att dansa som han tyckte att jag skulle träffa, haha okej sa jag. Jag var ju främst hemma för att ta det lugnt hemma hos mamma men ringde till en vän som jag inte träffat på läänge och hon var på. Så vi gick till utestället där min lillebror skulle till och när vi kom dit så drack vi massor av öl och blev rätt fulla, oops! Jag träffade min brorsa som pekade ut killen han pratat om, jag tittade dit och sa, okej då vet jag, men jag hinner säkert prata med honom senare.. 🙂

Någon timme senare springer jag ihop med denna kille och vi börjar prata, det visade sig att min brorsa även sagt till honom att jag skulle ut och att han tyckte att vi två skulle träffas. Så vi pratade, och haha detta kommer jag ihåg så väl, för när killen ifråga nämner att han heter Bergman i efternamn, dvs precis som jag heter så såg jag det som ett tecken (i mitt ölrus, hehe). Jag drog med honom på dansgolvet och det ena ledde till det andra och jag tog med honom hem till min mamma (skämskudde). Vi båda var tokfulla och somnade rätt snabbt. Kvällen efter träffades vi igen och fjärilar i magen fanns definitivt :-). Jag åkte hem till Stockholm på söndagen men bokade genast tågresa upp igen helgen efter för att träffa denna honom. Och den tågresan känns som igår, jag var såå nervös, hade fjärilar i magen och när jag klev av på tågperrongen och såg honom så kände jag mig tokkär. Riktigt förälskad! Vi hyrde film och den kvällen stannade jag hos honom.

Jag hälsade på min mamma på lördagen. Och på söndagen när jag skulle åka hem så frågade min mamma mig om jag inte kunde boka om mitt tåg till tidigt på måndagen istället eftersom hon skulle resa i tjänsten och ville ha sällskap. Jo, men det kunde jag, så jag gjorde det och fick en extra kväll/natt med min dejt 🙂 Och tiidigt på måndagen så följde min dejt med mig till tågstationen. Vi sa hejdå och jag och mamma åkte iväg. Och jag kände mig såå kär, hihi 🙂 De följande veckorna pratade vi varje dag på telefon och lärde känna varandra bättre. Jag hade väl egentligen känt att något var annorlunda i min kropp och ca 3 veckor efter vår senaste dejt så gjord jag ett gravtest, som först visade negativt, men jag gjorde ett till och det var klockrent positivt. Jag var gravid! Jag ringde honom seent samma kväll och bad honom sätta sig ned. Jag berättade att jag var gravid och det blev helt tyst i telefonluren, läänge.. Jag blev nervös. Men efter en stund säger han att: Jag vill bara att du ska veta att jag sitter här och ler 🙂

Så det var början på vårt nu snart 15 åriga förhållande och vi har det bättre än någonsin. Självklart har det vare ups and downs och i början såklart svajigt eftersom vi inte kände varandra och skulle typ direkt bli en familj, men i det stora hela har vi haft det väldigt bra 🙂 Min älskade Jon, som jag älskar dig. Du och barnen gör mitt liv komplett och jag ångrar inte för en sekund att jag gick på Tre Bockar den där kvällen i februari år 2002. Love u!

Så ja, nu är det förberedelser inför bröllopet som hägrar, kyrkan är bokad, fest”lokal” är bokad etc, men vi behöver ju få iväg inbjudningarna!!

IMG_0641

8 reaktioner på ”Vi ska gifta oss, Vår story!

  1. Vilken mysig historia. Jag sitter också och ler när jag läser. Det är så kul att läsa om hur andra träffades. Vad skönt att ni lyckades hålla ihop trots en snabb graviditet för det är en riktig omställning.

    Även för mig och min sambo som har två barn och hade varit ihop flera år innan fick oss en ny vändning 🙂

    Hoppas er bröllopsdag blir underbar!

    1. Ja det var inte alla som trodde på oss i början, men vi har växt oss starkare och närmare varandra. Tack för att du läser och gillar vår story, kraam

  2. Vad kul att läsa! Kommer ihåg när vi jobbade i fotobutiken och ni precis träffats ? Tänk att 15 år går så fort. Stort grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *