Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinn Box från Testagram, 2 vinnare!

image

Varje månad så blir det som en överraskning när vi öppnar boxen från Testagram. Jag vet inte i förväg vad den innehåller men det är alltid fullstora och olika spännande produkter. Och nu när det är fjärde advent så är det dags att öppna den sista luckan i min Adventskalender. Och vad kan den innehålla? Jo, Två av er kommer att vinna en varsin Testagram Box 🙂 Läs mer nedanför bilden om hur du kan vinna en Box från Testagram..

Testagram är en prenumerationstjänst som jag berättat om I tidigare inlägg där spännande produktnyheter skickas hem till en för endast 99 kronor/box inklusive frakt. Bekvämt, roligt och spännande 🙂 Här är innehållet på en av mina favoritboxar vi fått hem:Testagram, TestagramS, produktnyheter, vinn, tävling, blogg, fotohella, prenumeration, box, tips

Tävling: Svara på frågan Vad kostar det att prenumerera på Testagramboxen och varför vill just du vinna en box?

Vinst: En varsin Testagrambox till två vinnare. Tävlingen avslutas den 21/12 kl 22.00 och vinnarna kommer att presenteras i ett nytt inlägg strax därefter.

LYCKA TILL!

32 reaktioner på ”Vinn Box från Testagram, 2 vinnare!

  1. 99 kr

    Jag tycker det är jättekul med mat och nya smaker och att få testa en testagrambox vore roligt eftersom jag läst en del om det, men aldrig provat själv.

  2. 🙂 SVAR: 99 kr/box

    Jag älskar att prova nya saker, men oftast åker det som man redan känner till och är van vid ner i kundvagnen, men när det ändå är så pass bra pris och man faktiskt kan hitta nya favoriter både till matlagning och till städ osv, så votre det ju som rena julafton varje gång det kommer en ny box 🙂
    Skulle bli jätteglad för att få testa 🙂
    Trevlig 3:dje Advent 🙂

  3. 99 kr.

    Såklart jag är med. Är otroligt nyfiken på Testagram
    med nya spännande smaker som man aldrig testat förr.
    Nyttigheter kanske också med på kuppen. Tokinspirerad,
    vem vet kan hända jag hittar just min favorit.

    Mvh Julianna Fredriksson
    [email protected]

  4. Alltid lika spännande med nya produkter i ett paket som man inte vet något om, kanske finns där produkter man aldrig testat tidigare, eller gamla favoriter som kommer åter. Jag tycker sånt här är jätteskoj, men är dålig på att unna mig det själv. Därför vore det kul att få prova!

    Det kostar 99kr.

  5. 99 kr

    Älskar nya produkter som jag inte provat förr,
    särskilt när de kommer direkt hem till min dörr.
    Hoppas vinna en box från Testagram – det vore kul
    och vilken klapp det vore att få nu lagom till jul!

  6. Eftersom jag älskar överraskningar, gillar att vara i köket och stöka och dessutom älskar att prova nya saker så måste det här ju vara något för mig! Skulle gärna testa och skulle nog bli fast för att start en prenumeration.

    Svaret är 99:-

  7. 99 kr.

    Åh det hoppade till lite i hjärtat när jag såg den här tävlingen! Min syster prenumerar på detta och talat alltid så gott om det. Så skulle verkligen vara roligt att få hem en Box och se vad det kan finnas för kul i den ?

  8. Det kostar 99 kronor

    Hoppas på att få möjligheten att testa lite nya produkter och hitta lite nya favoriter 🙂

  9. Det kostar 99:-
    Jag önskar mig faktiskt en prenumeration på detta i julklapp, men tror inte att min kära sambo fixar det, så en vinst här vore jättekul.

  10. Svar: 99 kr
    Kul att prova nyheter!
    Annars har jag ett knep att få prova nya produkter: i ”min” affär är folk misstänksamma mot nyheter och då prissänker handlaren i sista minuten det som inte gått åt.

  11. Den kostar 99 kronor

    Jag älskar att testa nya produkter. Vilken lyx att få det levererat ända hem för en ganska billig peng! Det har ännu inte blivit av att jag testat på. Så det vore lyckat att ett överraskningspaket få!

  12. Här hemma älskar vi att prova på nya produkter, och att tipsa och bjuda andra när vi hittar någon ny favorit. Hemma hos är det t o m så pass vanligt att prova nya produkter att vi t o m brukar ha det som nyårslöfte. Under 2016 har vi till exempel haft som mål att försök prova minst en ny mat relaterad produkt i veckan/månaden. Det har varit riktigt kul och intressant, även om vi inte har lyckats helt.

    Men det har åt andra sidan blivit en hel del nya saker att prova, och ett gäng med nya produkter. Så nyårslöftet är helt klart något vi kommer fortsätta med även under 2017, och att då få starta med denna vore toppen!

    Svar: 99 kr.

    Kram Sanna

  13. Boxen kostar 99kr styck och jag skulle gärna vilja vinna då det alltid är spännande att testa nya saker samt få paket i brevlådan. ☺️

  14. 99kr kostar boxen. Precis flyttat hemifrån så vore kul att pröva nya produkter mm samt att man verkligen behöver en hel del nytt ?

  15. 99:-
    Jag handlar alltid samma saker i affären och är så dålig på att testa nytt. Vill liksom inte köpa grisen i säcken.. Har varit nyfiken på testa testagram länge och skulle jag vinna en Box så kommer jag nog bli fast. Det verkar finnas nånting till alla i familjen. Toppen ju!

  16. 99 kr

    Vore så nice att få testa denna Box, är nyfiken till tusen vad en sådan kan tänkas innehålla så hoppas på turen att denna få chans att vinna, som de flesta så är ju överraskningar alltid roligt att få!
    God Jul!!

  17. Svar 99 kr/månaden

    Jag älskar att testa nya saker! Denna hade vart som en julklapp varje månad! En härlig överraskning! Dessutom har jag en familj och barn i olika åldrar så vi alla oavsett ålder kan vara med och testa! Kul 🙂

  18. 99kr inklusive frakt!

    Oh vilken lyx det vore att vinna. Jag har på sista tiden inte mått så bra, varit väldigt trött och inte ens haft ork till att tänka.
    Vore så roligt att få hem denna box och få testa saker som man annars kanske aldrig skulle testa!

    Håller alla tummar och tår!

    Kram

  19. det kostar 99:- / box !

    Jag älskar att testa nya produkter och hoppas få prova på varor som jag inte testat innan.
    Kanske hittar jag en ny favorit i boxen 🙂

  20. 99 kr
    Har inte tid och lust gå runt i affärer för att leta efter varor som inte brukar handla vanligtvis. Testagram innehåller produkter som passar för min hushåll och det är alltid kul att upptäcka något nytt.

  21. 99 kr
    Egentligen hatar jag handla mat så en prenumerationstjänst på mat är något som kanske skulle passa mig. Låter intressant.

  22. 99 kr
    Vardagen går på rutin, så gör matinköpen också, skulle bli så glad om jag en överraskande testagrambox fick, för då får jag äntligen upptäcka nya saker som kan förgylla vardagen.

  23. endast 99 kronor kostar testagram per månad
    Älskar överraskningar och paket och om jag vinner så får jag
    vinnvinn feeling????????hohohooooö

  24. 99,-
    Låter vettigt paket för de verkar innehålla både mat och hygienprodukter. Vill testa sånt som inte annars köper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *