Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Jag träffade Eric Dane – Mark Sloan – McSteamy – Tom Chandler!

Många namn på samma kille 🙂 Jag är ju ett stoort fan av serien Greys Anatomy så när inbjudan kom från Wonderland Event i samarbete med TNT till att få se första avsnittet ur 3:e säsongen av The last Ship och att skådisen Eric Dane skulle närvara så tackade jag självklart ja 🙂 Eric spelar ju Mark Sloan i Greys Anatomy och nu Kapten Tom Chandler i The last ship, en serie som är en amerikansk postapokalyptisk TV-seriedrama. I serien har en global pandemi utrotat 80% av världens befolkning. Men besättningen ombord på detta fartyg har klarat sig utan att drabbats, de består av 218 män och kvinnor och försöker hitta ett botemedel för att stoppa viruset och rädda mänskligheten.

Innan jag och min fina vän I gick till Café Opera för att titta på första avsnittet ur säsong 3 så samlades vi i Kungsträdgården för att uppleva Världens minsta biograf som står uppdställd där nu, det fanns plats för två personer, så gullig 🙂 När vi sedan kom till Café Opera så bjöds vi på bubbligt och väldigt gott rosé, snittar och sedan popcorn. Eric Dane gick runt och minglade och pratade, skrev autografer och ställde upp på foton till höger och vänster 🙂 Så vad tycker jag om serien? jag ska vara ärlig och säga att jag inte sett de tidigare säsongerna, men jag kommer absolut att göra det nu, för efter avsnittet jag såg i torsdags så vill jag se mer, en spännande och intressant serie verkar det vara, så, so far tummen upp 🙂

image

imageimage image

image image

The Last ship, Eric Dane, Wonderland Event, Serie, TNT, Premiär, Världens minsta bio

En reaktion på ”Jag träffade Eric Dane – Mark Sloan – McSteamy – Tom Chandler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *