Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Akuten – Lungsäck – Medicin!

Jag känner att jag vill uppdatera lite om min kära dotter, vi åkte som sagt in till akuten igår eftersom hon har haft ont i magen i flera dagar. Vi blev kvar i ca 5 timmar och flera läkare undersökte henne och det togs en massa prover. Hon var jätteduktig och klarade av att de klämde och tryckte på magen trots smärta, tog blodprover etc. De kom fram till att det antingen är inflammation eller en irritation i lungsäcken plus inre sura uppstötningar.  Så dottern fick medicin som vi nu hoppas ska hjälpa.

Jag är hemma med henne idag, man får ju egentligen inte vabba med barn över 12 år, men hon är faktiskt fortfarande ett barn, och jag vill inte lämna henne själv hemma när hon mår såhär plus att jag vill se att medicinen verkar. Jag får försöka få något intyg från en av läkarna, det måste ju gå eller hur?! Lilla fina dotter, jag vill att du ska bli frisk NU!

Love u!Model, Modell, Teenmodel, Global Models inc, Ford Model, Statist.se

2 reaktioner på ”Akuten – Lungsäck – Medicin!

  1. Men alltså va?! Får man inte vabba barn över 12 år?!?! Skojar du, bor de hemma så ska de tas hand om, punkt slut och ibland även om de inte bor hemma. Alltså ens barn slutar inte att vara ens barn, bra att du stannade ändå men hur blir det då, tjänstledigt?
    Korkade system. Arg jag blir.

    Krya på finaste dottern, kan inte vara lätt att gå igenom det hon går igenom .

    1. Man får, men man behöver ett speciellt intyg med underskrift av läkaren. Jag ser det som en självklarhet att vara hemma när mitt barn mår dåligt, hon är ju fortfarande ett barn.. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *