Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

I biomörkret med Robinson Crusoe!

Ibland är det extra mysigt att göra saker med ett eller några ev barnen tycker jag. Att ge dem lite extra tid 🙂 Så i lördags när det var regnväder så tog jag med sönerna på bio. Vi tittade på Robinson Crusoe, en film rekommenderad från 7 år men det gick jättebra för lilleman att se den. Båda grabbarna tyckte att den både var spännande och rolig. En film helt klart värd att se. Lagom lång också, endats 1 timmer och 30  minuter. En familjefilm 🙂

Robinson Crusoe, Familylife, Cinema, Bio, SF, Bloggare, Fotohella, hejaff, allt för föräldrar

Info från SF:s sida:

”Den pigga papegojan Tisdag bor på en liten exotisk paradisö tillsammans med sina skojiga djurvänner. Men Tisdag kan ändå inte sluta drömma om att upptäcka världen.

 Efter en våldsam storm hittar Tisdag och hans vänner en underlig varelse på stranden: Robinson Crusoe. Tisdag inser genast att Robinson kan vara hans biljett från ön till nya marker. Robinson, å sin sida, inser snart att nyckeln för att överleva på ön är att lita på Tisdag och de andra djuren. Snart har de lärt känna varandra och dagarna fylls av roliga upptåg. Men plötsligt ställs allt på ända – två vilda katter dyker upp och vill ta kontroll över ön. Robinson och hans nya vänner tar upp striden och får upptäcka vad verklig vänskap egentligen betyder.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *