Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Finfin blogbag från LOPPI – tema sommar

Vi tycker verkligen att det är skoj att få hem dessa Blogbags från LOPPI, denna gång med sommartema. Lilleman jublade när han såg den nya filmen (den 4:e) med Alvin och Gänget i paketet och vi hade ”tur” med vädret för det regnade den dag vi fick hem det så det passade utmärkt att krypa ner under filten i soffan och kolla film. Barnen tyckte den var toppenbra 🙂 Lilleman la även beslag på klämpåsen från Ellas Kitchen (the Swedish one med smak av blåbär/äpplen/bananer/vanilj) som han sörplade i sig i ett nafs 🙂 Från Family Fresh fick vi duschkräm med doft av melon, och den har vi testat och gillar. Den skummar upp sig och ger en fin doft av melon, men en liiten grej är att den inte riktigt gör så att man känner sig ”len och mjuk” i kroppen efteråt. Kanske bara något jag fått för mig, men i övrigt är vi nöjda med den produkten.

Tvättmedlet från Grumme (helt oparfymerad) och sköljmedlet från Softlan ska jag testa nästa gång vi tvättar, tandborsten från Jordan la dottern beslag på då hon bara för ett tag sedan bad om att få en ny ”soft” tandborste, så det var verkligen en bra timing 🙂 Lip balm från Burts Bees (100% naturligt innehåll) ville storebror ha och det kan vara bra, för han har väldigt lätt till att få spruckna läppar när det är torrt eller kallt ute.

Så ja, denna blogbag är en av våra favoriter hittills 🙂 Tack för att vi fick testa den!

image Loppi Blogbag sommar, LOPPI, LOPPIblogbag, Testfamilj, Sommar, Grumme, Tvättmedel, Softlan, Burts Bees Sverige, Family Fresh, Jordan, Tandborste, Tips, Ellas Kitchen Sverige, Alvin och Gänget, Gasen i botten, DVD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *