Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Gneis, me like!

Rekommenderar Gneis vid köp av utekläder (Vinterkläder, skalkläder, funktionskläder) Det är rörliga, funktionella och sköna kläder men samtidigt slitstarka och håller barnen torra och varma. (Finns även till vuxna). Jag shoppade loss till äldsta sonen, hittade en tunnare fleece men också en huvjacka och en thermojacka. Jag funderar på att köpa något skalställ till yngsta sonen :-) Eller varför inte en vinteroverall, tror att även det kan behövas i hans garderob.

Hur som helst så är äldsta sonen supernöjd över sina jackor!

Gneis, Gneis Funktionskläder

En reaktion på ”Gneis, me like!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons