Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Loppi Höststart :-)

Igår åkte jag in till stan för att möta upp Angela men även fler mysiga människor som Lotta, Diana och Jennie för att mingla på Loppis event Höststart för att få pepp inför hösten. Om ni har en blogg och också vill få chans att gå på dessa roliga events så kolla in Loppis hemsida eller fb! Lina Hedlund var konferencier och gjorde ett fantastiskt jobb och vi fick alla göra discomoves med henne 🙂 Till hösten nu så kommer hon med Alcazar köra sin show på Hamburger Börs, Vill se!!

IMG_4941 IMG_4940 IMG_4939 IMG_4938 IMG_4937

Foto: Sandra Rogers Photography.

IMG_4869

Kristin Kaspersen fanns på plats med sin nya bok Good Food, massor av spännande företag visade upp sina produkter, som till exempel Polarn o. Pyret, Panduro och Lloyds Apotek, och det var en väldans bra modevisning.

  IMG_4890 IMG_4891

IMG_4947 IMG_4946 IMG_4945 IMG_4944 IMG_4943

IMG_4907 IMG_4905 IMG_4899 IMG_4895 IMG_4884

Foto: Sandra Rogers Photography.

Självklart massor av spännande tävlingar, men jag hann faktiskt inte vara med i alla för det var liite för lite tid att hinna runt efter att modevisning och allt på scenen var klart. För direkt efter så bjöds det på god lunch från Panini och sen var det ca 40 minuter kvar att hinna runt, gaah. Kände mig mest stressad och skulle behövt minst en timme extra för att hinna prata om alla produkter med företagen. Och det fanns även en fotoautomat på plats, så roligt ju!

  IMG_4888   IMG_4909

Den härliga goodiebagen vi fick med oss blev man såklart inte besviken på, alltid lika välfylld med bra innehåll, tummen upp på den. Lilla sonen tog beslag på ryggsäckarna direkt som var från Tallink Silja och LipFish.

 IMG_4919

IMG_4936

Foto: Sandra Rogers Photography.

En reaktion på ”Loppi Höststart :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *