Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bara jag!

Det här är jag, en mamma som försöker göra sitt bästa med allt möjligt, dag efter dag. Ibland flyter det på, ibland inte. Men det är väl det som är livet antar jag 😉 Vet inte vad jag vill med detta inlägg. Utan jag känner bara för att skriva. Jag känner att jag behöver jobba, att jag vill vara en del av något utöver familjen. Är det konstigt att tänka så? Hmm, nä det tycker jag inte. Jag älskar min familj och mina barn och vill jämt vara med dem, men jag börjar känna mig typ som att ingen arbetsplats vill ha mig, haha! Jag söker och söker olika spännande jobb och går på intervjuer men jag faller på målsnöret och missar den tilltänkta tjänsten. Men snart måste det vara min tur, herre jösses, jag är snart 37 och behöver en fast inkomst, NU! Jag kan mycket men börjar bli osäker på mina kunskaper då jag inte får använda dem. Jag vägrar bli en soffpotatis. Jag har måånga ideér och tankar i huvudet, men de måste komma fram och ut och bli verklighet oxå.

Har faktiskt en liten uppfinning på gång, men det är det där med att komma vidare i processen. Nä, ta tag i mig själv nu! Inte bara drömma! Tiden går! Fixa detta nu. Heja mig och heja till alla andra som kämpar

Selfie, Mammablogg, Familjeblogg, Fotohella, Allt för föräldrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *