Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Missa inte! Stockholms kulturfestival, för stora och små!

Just nu pågår Kulturfestivalen i centrala Stockholm med fri entré, som startade den 12/8 och håller på till 17 augusti och som erbjuder något för alla åldrar. Årets festivaltema är Barcelona. Och det är en salig blandning innehåll; Cirkus, dans, musik, mat och dryck, konst, teater, film, foto, spel och litteratur.

Dagens Program innehåller allt från familjeföreställning från Barnkammarboken, smakprov från repertoaren på Kulturhuset Stadsteatern, lerverkstad, meta fisk i strömmen, bygg en ballongbil, bajsbasket, prova på cirkusaktiviteter, danslek, träffa sjöpolisen och mycket, mycket mer 🙂 Och musik förstås, idag uppträder Edda Magnason, imorgon Manu Chao och Hoffmaestro.

Missa inte: Storskalig 3D-show, mänskliga torn i sju våningar, dansföreställning på höjden och skrot-romantiskt tivoli. Och på söndag då det bildas Världens längsta bokbord på Drottninggatan.

Stockholms Kulturfestival, Kulturfestivalen, Mammablogg

Vi ska försöka ta oss dit imorgon 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *