Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Höstens varma färger

Jag Älskar verkligen alla vackra färger som dyker upp nu när hösten närmar sig :-) Varma och mysiga färger, ja det är verkligen så att det ”kliar” i fingrarna och jag vill bara sitta ute och måla tavlor, eller när det blåser upp och är sådär ruggigt höstlikt, få krypa upp i soffan med böcker och bara maratonläsa :-)

Idag väntar Loppi Höststarts event, som jag ser fram emot, ska bli skoj. Uppdaterar och berättar mer efter jag varit där :-)Höst, hösten

Annons

Bågskytte + Vinst x 2!!

Så äntligen kom dagen då dottern började träna bågskytte :-) Hon älskade det och kommer absolut vilja fortsätta. De tränar just nu utomhus och det var ju ljuvligt väder ute. De gick idag igenom allt runt säkerheten etc och de fick öva på att skjuta pilbåge från olika avstånd. På slutet hade de en tävling, dottern hamnade på delad andra plats av ca 25 deltagare :-) Jag och lilleman följde med dit idag och satt bredvid bågskyttebanan och njöt av solen.

Och innan vi åkte till bågskyttet så var vi på Åhléns som nu under några dagar gömmer och tävlar ut 5 presentkort á 1000kr inne på deras nyinvigda skönhetsavdelning. Vi var såå taggade, rusade in med övriga som stod där när varuhuset öppnade. Och YES, jag och dottern hittade ett varsitt, hihi :-) Lycka! (Sen att den svenska avundsjukan visade sig genom olika kommentarer från andra, ja det struntar jag i)Archery, Bågskytte, Pilbåge, Träna

Annons

Skyttestigen, en av alla aktiviteter i Idre Fjäll!

Ja imorgon är en rolig dag för dottern, hon ska äntligen få börja träna bågskytte, vilket hon tjatat om i flera år, men det har liksom inte blivit av än. Och hon fick ju absolut mersmak för detta efter att ha testat Skyttestigen när vi var i Idre Fjäll. Skyttestigen är en av alla schemalagda aktiviteter de har och förutom pilbåge så fick hon testa luftgevär, slangbella, paintballgevär, kasta kniv, lassokastning och blåsrör. Skyttestigen rekommenderas från 7 år och kostar en hundring :-)

Så ja, hon ser såå mycket fram emot imorgon :-)

 

Bågskytte, Pilbåge, Idre Fjäll, Natur, Aktivitet, Träna

Annons

Årets Glasögonbärare – Rösta vetja!

Yes, här är mitt bidrag i Specsavers tävling om att bli Årets Glasögonbärare :-) Jag behöver just DIN röst. Väldigt enkelt att klicka in på länken och lägga sin röst. Så heja er! Kolla in länken HÄR! Tack på förhand, jag blir såklart toppenglad om ni röstar :-)Välgörenhetsprojekt, Ambassadör, glasögon, Årets glasögonbärare, blogg, fotohella, Specsavers, tävling, bidrag, Om jag skulle vinna denna tävling så väntar ett fantastiskt pris, nämligen att få möjlighet att resa till Tanzania som ambassadör för Specsavers välgörenhetsprojekt Ge Syn, och hjälpa till när Specsavers personal gör synundersökningar och delar ut glasögon till behövande barn och vuxna i Tanzania. En viktig resa.

Jag tycker att mina glasögon förstärker min personlighet och är en nödvändig accessoar till vardags. De är klassiska med svarta bågar och hjälper mig att se, jag får mindre migrän än förr, och jag bär mina glasögon med stolthet och trivs såklart toppenbra i dem :-)

Läs här mer om Specsavers projekt Ge Syn!

RÖSTA på fotohella :-)

Annons

Kläder – precis som man vill!

Ja lilleman har fått en del uppmärksamhet här i bloggen nu på senaste, men jag hänger ju mest med honom nu. Mina äldre kids är mest med sina vänner och det är fortfarande prio-jaga-Pokémons :-)

Idag efter jobbet/dagis tog vi en cykeltur till Globen för att shoppa lite. Lilleman fick välja en tröja helt fritt och valde denna rosa tröja med texten ”yeah right”. Han passar så himla bra i den och jag är så glad att vi hittade en rosa tröja som inte är full av paljetter och volanger. Barn ska självklart kunna ha vilka kläder som helst, men vi väljer att inte köpa just kläder med paljetter etc. Alla får göra som de vill! Men vi gick runt några varv på ”tjejavdelningen” och kollade tajts, vilket typ aldrig finns på ”killavdelningen”. Alltså jag menar tajts är ju toppenbra kläder att leka i. Nu hittade vi inga idag, men han älskar sina tajts med minioner på :-)

Nä, mer kläder som passar både tjej och kille. Det behöver inte ”bara” vara paljettigt/glittrigt/volanger till tjejer och dessa mörka färger med dinos, batman och spiderman till killar. Klart det kan finnas där oxå men det måste ju gå att göra fina och mönstriga kläder med härliga färger som inte hör till någon särskild avdelning. Men lilleman älskar oxå sina Batman kläder, och det finns det en hel del av på H&M.

Och visst, det går ju att handla på fler affärer än H&M, men det blir ofta att vi slinker in där. Och vi har gjort många fynd där. Men jag gillar verkligen oxå kläder från bland annat me&i och Geggamoja :-)image

annons