Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Firar in våren med Events :-)

Dags för en eftermiddag och kväll med event, två olika närmare bestämt. Jag och min vän Anna börjar kl 16 med en AW i LOPPIgruppens lokaler :-) Det kommer bli livemusik, tilltugg, dryck och mingel i massor!

Sedan möter jag upp Angela för att gå på ett event anordnat av EM Event, ett event de har tillsammans med Reserol på Stockholm Medicus. Kommer bli en intressant och spännande kväll då vi bland annat kommer få veta vår verkliga ålder på huden genom en hudanalys 😉 Vågar jag? Vill jag ens veta! Gaah! :-) 😉
Loppi, aw, em event, reserol, event, blogg, fotohella, Stockholm medicus

Annons

Kärlek!

Den här lilla spelivinken hängde med mig till jobbet i måndags, för det var stängt på dagis. Det blev lite spel på Ipaden, hjälpa mig med några sysslor och såklart måla på whiteboarden :-) Min lilla filur, älskade unge. Så glad jag är för att ha så fina barn, verkligen en ära att få vara mamma till dem. Älskar er mest min kids.

IMG_2939

Annons

You and me

Ja det är väl först idag, haha :-) som jag har vaknat efter helgens partaj med sambon! Vi drog iväg på en kryssning (vilket vi egentligen har ledsnat på) men det är faktiskt första gången på våra 15 år ihop som vi kryssar, bara jag och han. Och fan vad roligt vi hade, men det blev dock liite för många drinkar och öl. Men vi visade upp våra skills på dansgolvet i alla fall :-) Vi testade att åka Galaxy denna gång, och det var väl lite väl många unga och sliskiga männsikor som raggade på allt de såg, flera gäng som var stupfulla. Så det är ingen båt vi skulle åka med våra kids.

Vi åt mat, drack gott, shoppade på tax-freen, kollade Wictoria som uppträdde, dansade järnet till typ 03.00 och i söndags morse så var jag relativt pigg och superhungrig. Jag fick typ tvinga upp sambon för den bokade lyxfrukosten 😉 Han mådde väl sådär och var såå trött. Vi gick ut på däck och satte oss i solen och vilade en stund, tog det lugnt. Och jag kände mig pigg ända tills vi skulle kliva av, då var det som att det vände, jag blev såå trött, mådde inget vidare och ville bara hem. Jösses, inte lätt att snart bli 40!! Så först idag har jag liksom vaknat till.

Tänk vad härligt det är att känna att vi kan ha så roligt ihop, efter 15 år, nykter som onyktra, hehe :-) Som jag älskar denna man! Verkligen en supermysig helg och barnen hade det toppenbra hemma med sin farmor.

IMG_2946

IMG_2879 IMG_2864 IMG_2886 IMG_2888 IMG_2918

Annons

Gympisar i snöväder!

Vi hade väntat oss snökaos idag efter väderrapporterna på tv de senaste dagarna, men det blev ett snöfall i ca 10 minuter och inget mer. Lite regn, men annars lugnt. Så ingen snökaos i Stockholm, än så länge. Dock så vandrade dottern med sin klass idag, ska bli spännande att höra hur det gick, i detta väder. För det är ju inte så i den åldern att de tar på sig vandringskängor, utan det ska vara gympaskor 😉 Gaah!

IMG_2942

Annons

Tre månader kvar!

Idag är det exakt 3 månader kvar till vår stora dag, vårt bröllop! Tiden går verkligen fort men det känns som att vi har rätt bra koll på läget. Jag menar, vi vill bara ha en riktigt rolig dag utan press, stress och måsten. Det kanske inte blir ett ”perfekt” bröllop med ”perfekta” detaljer, men det kommer att bli vårt bröllop, vår dag :-)

Och det kommer väl förmodligen bli lite mer bröllopsskriverier här framöver ju närmare dagen kommer 😉 Men nu ska jag och min blivande man ut på tur, only me and him, men mer om det senare :-) Little Fairies, detail, detalj, brudklänning, hejaff, blogg, fotohella