Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Snorig och solig helg!

Så, vad har denna morsa gjort i helgen? Jo, igår var jag och Lovina på en spännande ”mor och dotter” fotografering. Mer info kommer om den lite längre fram när jag fått bilderna :-) Annars var det en lugn familjelördag som avslutades med måånga avsnitt av Prison Break, hehe :-) Vi är på säsong 3 nu och måste hinna kolla igenom de avsnitten innan den nya säsongen börjar i april.

Idag har jag och Anton hängt på Alex basketmatcher där syrran är coach. Riktigt spännande matcher där de spelade bra, tyvärr ingen vinst, men väldigt nära. Jag och Anton passade på att vara utomhus så mycket som möjligt innan och mellan matcherna för idag var det typ sommar ute. 17 grader och ljumma vindar! Lovely.

Nä nu måste jag sova och förhoppningsvis bli frisk från den envisa förkylningen jag dras med. Känner mig inte supertrött, men det har väl med sommartiden att göra..

Imorgon ny vecka :-)IMG_3837

Annons
Annons

Mammor kan också leka :-)

IMG_3419 IMG_3234 IMG_3007 IMG_2954 IMG_2890 IMG_2908 IMG_3068 IMG_3026 IMG_3175 IMG_3420

Vissa dagar är bättre och roligare än andra, och igår var just en sådan rolig dag. Wonderland Event stod för inbjudan till förpremiären av nya Leos Lekland i Kungens Kurva som öppnar imorgon 24/3. Och vilken kväll vi hade, jag och mina söner. Först var det ordnad busstransport från city ut till Leos Lekland. Sedan sprang de runt, lekte, åkte rutschkanor, testade våningen med bara parkour, spelade basket, klättrade, byggde, cyklade, hoppade och mycket mer. Helt enkelt ett riktigt bra lekland. Det känns som att killarna provade på det mesta och gillade allt. Dock så fanns det en väldigt hög och låång vit rutschkana som min äldsta son gjorde illa ryggen i, så där blev det bara ett åk. Det bjöds även på käk och barnen valde pannkakor medans jag testade fetaostsalladen. Bra betyg för maten med :-) Och med sig hem fick barnen en varsin goodiebag med bland annat en vattenflaska, tandborstar och ballong i. Höga betyg från barnen.

Och ikväll är det dags igen, då är det Allt för föräldrar som bjuder in till samma lekland och mina grabbar är taggade för ännu en kväll med lek, hmm och ikväll ska vi nog testa deras hamburgare. På´t bara, haha :-)

Info om leklandet från hemsidan:

Invigningsfest 24-26 mars, Kungens kurva vid CityGross, Diagonalvägen 10. Kl 10.00 öppnar portarna – och de 10 första barnen som kommer på plats till leklandet får fri entré. Alla barn som kommer innan kl 11.00 får en godisbit.

Leklandet i Kungens kurva är Leos leklands största på 10 000 kvm. Fullt av lek, bus och äventyr.

Entré: Vuxna gratis, barn 2–17 år 160 kr, barn 1-2 år 80 kr, barn 0–1 år gratis.

kl 11.00, 13.30 och 15.30 alla helg- och lovdagar kan man träffa självaste Leo :-)

Man kan enkelt via webben boka ett kalas på leos lekland, låter inte Leos glassfest, glassfest med varmkorv och glassfest och pannkaksparty lockande? :-)

Leos Lekland, Kungens kurva, Leo, lekland, premiär, event, vip, blogg, fotohella, wonderland event, invigning, lekland i kungens kurva, tips

Annons
Annons

En dag vid Medelhavet med barnen!

Den här bilden visar vad vi gjorde i söndags, jag och barnen åkte ut till Stockholmsmässan för att besöka Panorama Medelhavet. En mässa med flertalet resebyråer som gav massor av tips och inspiration till olika resmål. Vi gick runt och tittade, lilleman blev superglad när han fick kramas med Lollo & Bernie som han senast träffade på Kanarieöarna förra året då vi va där på semester :-) Sedan när Bamse också kom och gav Anton en kram, ja lycklig kille :-)

Det var också massor av tävlingar där vinsterna varierade med allt från presentkort i olika valörer till weekends eller en vecka på ett hotell. Jag tror vi lyckades tävla i nästan alla tävlingar och jag håller tummarna att jag kanske lyckas vinna vår kommande bröllopsresa, eller kanske en familjeresa. Eller allra helst, en weekend till Comosjön i Italien.

När vi gick från mässan i söndags så var det Italien, Grekland och Kroatien som gjort bäst intryck och det är verkligen resmål som jag vill besöka. Vem vet, kanske nästa år blir mitt och familjens resmål. Jag menar, både jag och sambon fyller ju faktiskt 40 då. Det är ju något att fira :-)Panorama Medelhavet, Mässa, Stockholmsmässan, Älvsjömässan, Resebyråer, inspiration, tips, tävlingar, Grekland, Italien, Kroatien, resmål, resa, blogg, fotohella, weekend, solsemester, familj

annons