Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Spännande tur på G!

Ja imorgon väntar en kort men spännande resa för mig och mina två äldsta kids. Vi tar tåget till Karlstad och ska kolla in staden, äta gott, bara vara och lyxar sen till det med en hotellnatt på Scandic Winn. Vi ska bo i ett av familjerummen de har :-) Kanske att vi hinner med att testa deras relaxavdelning och restaurang med :-) Men mer om det efter vår vistelse där!

Och på tisdag morgon (efter hotellfrukosten = mums!) så tar vi bussen till Filipstad och OLW fabriken där vi ska få en rundvandring i fabriken, kolla in hur chips blir till och vi ska även få göra egna chips, eller ja, smaksätta våra egna chips! Barnen e taggade. Mer om vår resa senare i veckan. Kram så länge..

Scandic, Scandic Winn, Karlstad, Blogg, Fotohe

 

Bild lånad från Scandic Winns hemsida!

Annons

Summer days!

Ja den här bilden får nog sammanfatta våra dagar i Hälsingland. Vi har haft riktigt härlig sommarvärme, 27 grader i skuggan idag. Vi har paddlat kanot, varit på hembygdsgård, ätit stoor glass, käkat lunch på mysigaste caféet, kvällsbadat, jagat Pokémons ;-) , grillat, träffat flera ur sambons sida av släkt. Ja underbara days! Vi började med att i torsdags hämta upp våra stora kids som har varit ett gäng dagar hos min mamma och hennes man.

Mer bilder kommer :-) image

Annons

Intervaller innan frukosten!

Den här lille söta killen, min son, följer med mig när jag tränar på morgnarna. Jag springer inte varje dag men försöker att komma iväg flera dagar i veckan. Löparbanan är perfekt, för under tiden jag springer runt, runt så spelar barnen fotboll på gräsplanen. Imorse var det bara lilleman så det blev mer att jag sprang intervaller fram och tillbaka på gräset i kombination med att spela fotboll med honom :-) Och vi gör detta innan frukost för det är då jag tränar som bäst. Men nu blir det en paus på ett par dagar eftersom vi åker mot vackra Hälsingland för att hämta hem våra stora kids som varit där ett tag hos min mamma och hennes man. De har verkligen haft det toppenbra :-) Saknar dem!image

Annons

All Love is Equal – Freeheld!

Freeheld, Biograf, Förhandsvisning, Blogg, Fotohella, Erwik Communication, Noble Entertainment, Stockholm Pride Foto: Ossian Langenborg.

Iförrgår va jag och min fina vän V iväg för att kolla in förhandsvisningen av regnbågsfilmen Freeheld med Julianne Moore och Ellen Page i huvudrollerna. En otroligt känslosam, gripande och fin film. Filmen har biopremiär den 22/7 och är 1 timme och 43 min lång! Det var Erwik Communication i samarbete med Stockholm Pride som ordnade förhandsvisningen på uppdrag av Noble Entertainment. Kvällen började med att Christian Valtersson som är ordförande för Stockholm Pride hälsade alla välkomna och berättade om årets festival som hålls mellan 25-31/7. Läs mer HÄR :-) Vi brukar försöka se Prideparaden och hoppas på att även i år hinna med att se den. Så mycket kärlek, glädje och musik!

Och jag hoppas att flera av er ser denna film – Freeheld. Otroligt bra skådespelarinsatser och en viktig story! All Love is equal

image

Handling: ”Laurel, en lesbisk polis, och hennes partner Stacie kämpar för att Laurels pension ska gå till Stacie efter att hon diagnostiserats med obotlig cancer. Hade de varit ett heterosexuellt par hade det skett automatiskt, nu blir kampen svår och utdragen tills hela poliskåren ställer sig bakom Laurel och hennes rätt till samma pensionsförmåner. Freeheld baseras på den sanna historien om Laurel och Stacies kamp för jämlikhet.”

 

 

Annons

En hype, eller här för att stanna? ;-)

Hahaha, alltså detta med att jaga Pokémons, helt galet ju :-) Igår åkte vi till Ikea för att shoppa lite nya grejer till barnens rum och inte ens där slapp vi undan dessa små figurer. Mina barn gick runt och hittade flera av dem och sa till mig lite här och där att: Stopp mamma, du har en Pokémon bredvid dig, ska vi ta ett kort? Haha ja självklart, gör det, sa jag. And this is the result from the photoshoot:

Pokémon Go, blogg, fotohella image

image

Men vad tror ni, är detta ett spel i mängden, en hype som just nu har blivit otroligt stor. Men att nästa spel/app väntar runt hörnet redo att upptäckas? Eller är Pokémon Go här för att stanna? En fördel med detta spel är att barn plus vuxna är ute och rör på sig mer, promenerar, springer, cyklar och är mer sociala :-) En nackdel är att många inte verkar se sig för i tex trafiken, inte längre är så uppmärksamma i jakten på dessa Pokémons.

Nä nu ska jag och mina tankar och funderingar gå och sova ;-) Natti!

annons