Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Laleh live på hörnan!

Det är rätt skoj att sitta med i publiken på tv-inspelningar. Förra veckan, tror det va i torsdags så var jag och dottern och kollade på Hellenius Hörna. Insläpp strax efter 19 och det bjöds på massor, och då menar jag Massor av godis innan vi blev visade till våra platser :-) David Hellenius gäster för kvällen var Björn Skifs, Tommy Körberg och Laleh. En riktigt rolig kväll med många skratt, men när kl slog 23 och inspelningen var klar så va vi rätt trötta 😉 Vi kom hem ca 00.00. Ska bli kul att se ”resultatet” på tv strax innan jul.

Önskar er alla en fin vecka.Hellenius Hörna, inspelning, TV4imageimageLaleh

Annons

Vinn 2 biobiljetter till…

Kärleken är störst, bio, vinn, tävling, biobiljetter, blogg, fotohella

Tävlingsdags igen eller hur? :-) En av er har chans att vinna 2 biobiljetter till den nya romantiska komedifilmen Kärleken är Störst som har premiär den 4/11 på biograferna. Filmen är barntillåten och är ca 1 timme och 30 minuter lång. Enkelt att tävla, se nedan!

Handling: ”Advokaten Diane får ett telefonsamtal från Alexandre som hittat hennes borttappade mobil. De får direkt nära kontakt och ses dagen efter. Diane tycker att Alexandre är charmig, rolig, attraktiv och snäll – det enda problemet är att han är 137 cm lång. Omgivningens fördomar och hennes egna inre kamp färgar hennes känslor.”

image

Tävling: Varför vill du se denna film och med vem?

Tävlingen avslutas söndag 30/10, kl 10.00. En person vinner 2 biljetter till denna film. Vinnaren presenteras kort därefter i ett nytt inlägg.

Lycka till!

Annons

Wintershow i stan!

Fri entré och alla aktiviteter gratis, me like :-) Jag och sönerna + våra vänner åkte in till Kungsträdgården idag för detta event. Både svenska och internationella utställare finns både idag och imorgon på plats, det finns möjlighet att tävla om olika fjällresor, barn kan testa åka snowboard, gå på lina och testa indoboard, åka barnens Vasalopp och provsitta en scouter. Olika reserbjudanden av utställarna och möjlighet att boka vinterns skidresa.

Det går också att hoppa studsmattor, prova åka skicross, få sina längdskidor vallade och mer. Helt klart värt ett besök om ni har vägarna förbi. Öppet imorgon söndag 10-16 :-)

Men ta på er varma kläder för idag var det tokkallt ute, brrr.. 😉
Wintershow, winter show, kungsan, Kungsträdgården, event, snö, fjällen

Annons

Kallad för tjockis!

En god vän till mig sa: ”Helena, ödsla inte tid på de som tar energi från dig!” Och hon har helt rätt. För vet ni vad som hände idag?! Jag blev av en kollega kallad Tjockis! INTE OKEJ!!

Och så här är det, jag anser absolut inte att jag är tjock, men jag är heller inte pinnsmal, vilket jag heller inte eftersträvar. Jag äter, lever, fotograferar, bloggar, har en underbar familj och är lycklig. Mina barn berikar mitt liv med så mycket, de är det bästa som hänt mig. Jag promenerar för att röra mig och har som mål att börja springa ute i spåret igen. Och snart väntar vintern utanför dörren och då åker längdskidorna på.

Jag är INTE fast i olika dieter och är glad för det. Va fan, jag måste väl få leva mitt liv precis som jag vill, utan att någon annan ska döma mig. Jag har minskat ner på att äta bröd, men det är mest för att min mage ska må bra. Typ hela mitt kontor tränar och äter ”rätt”, och det får väk de göra, deras val. Men jag har andra prioriteringar och det måste jag få ha, mitt val!

Men klart som fan att det känns att bli kallad Tjockis, av en kollega. Detta var situationen: Jag gick in i köket och stoppade ner min hand i fredagsgodisskålen när denna kollega går förbi, han säger: Tjena Tjockis! Jag blev så förvånad och svarade typ, sa du att jag är tjock?! Han säger då: Du får ju skylla dig själv.. (ingen aning vad han menade med den meningen).

När han sa det så kläckte jag ur mig att; jag kan ju anmäla dig, och kastade ifrån mig godiset ur min hand. Efter ett tag går han förbi mig och säger: Oj, det där kanske inte var så smart av mig att säga..

Jag tittade inte åt hans håll utan hade tårar i ögonen och var ledsen. Och nej, jag vill inte ha någon falsk, pinsam och lam ursäkt. Han menade säkert vad han sa. Men skit samma, nu har jag skrivit av mig och går vidare mot en vacker hösthelg med min älskade familj, familjen som älskar mig precis för den jag är.

Jag tänker inte ödsla min dyrbara tid på denna person. Punkt slut och trevlig helg till er alla :-)

image


 

Annons
annons