Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Bärgad bil en lördagskväll!

Men seriöst!! Neeeej!

Som jag skrev här igår så körde vi bil från Gävle hem efter ett kalas när plötsligt meddelandet: ”Växellåda, uppsök verkstad” dök upp på instrumentbrädan. Vi googlade, läste instruktionsboken och ringde nära och kära som kan bilar mer än vad vi kan. Rådet vi lyssnade till var att: Kör hem :-) För trots meddelandet så kändes bilen okej att köra förutom att den ”inte tog” i uppförsbackar. Och vår mardröm hade varit att bli ståendes i mörkret efter E4:an!!

Så när vi närmade oss hem och klockan var 19.56 och vi kände att yes, vi kommer hinna hem till Melodifestivalen, så hände det, växellådan la av!! Vi lyckades med tur rulla upp på trottoarkanten utanför en pizzeria vid ett centrum. Vi kör ju automat och det gick inte att sätta spaken i P-läge och inte få ur nyckeln.. Vi ringde bärgaren och började packa ur bilen ifall den skulle fraktas till bilverkstad, och att vi ev skulle behöva ta t-banan hem. Medans vi väntade kollade barnen Mello på mobilen :-)

Bärgaren kom och familjen fick sitta i bilen när dem drogs upp på ”flaket”. Om barnen tyckte det var lite coolt? Haha ja absolut :-) Jag satt fram med föraren och vi bestämde att bilen skulle bärgas hem till vårt garage. Så nu ska vi ta ett beslut vad som ska göras med den…

När vi äntligen hade kommit hem igår så blev vi ändå lite skakis, för tänk Om vi hade blivit ståendes efter E4:an, huga :-/IMG_2347

Annons

En dag av olika happenings..

Hello lördag!

Vilken solig och härlig dag det varit idag. I förmiddags så var det Antons dansträning, idag körde de hip hop och nästa gång börjar de med disco :-) Han verkligen gillar dans!

Och nu sitter vi i bilen på väg hem efter kalas i Gävle hos barnens kusin som fyllt 5 år. Riktigt mysig dag med glassbuffe, lek och alldeles nyss middag. Nu hoppas jag att vi hinner hem innan Melodifestivalen börjar 😉

Trevlig lördag på er, och GLÖM inte att tävla i Peter och Draken Elliott tävlingen jag har, kolla under Meny –> Tävlingar :-)

Fasen nu står det Fel på växellådan, besök verkstad! Hur gör vi nu?! Gaah!! Vill inte bli ståendes efter E4:an i mörkret. Håll tummarna för att vi kommer hem, fortsättning följer…IMG_2331

Annons

One night in Brazil – Reload!

Erwik communication, event, raw food, super food, capoeira, invigning, premiär, salladsbar, food bar, Reload, reload foodbar, smoothies, blogg, fotohella, hejaff, allt för föräldrar, hälsan, nyttig mat, restaurang, sergelgatanIgår var jag på invigningen av Reload´s nya restaurang på Sergelgatan 21 igår :-) Med mig skulle min fina vän och kollega A varit men det blev ett sista minuten avhopp för henne. Tur för mig då att Angela och Peter skulle dit, så att jag kunde hänga med dem :-)

Det var en riktigt lovely kväll, vi var på plats precis när de öppnade och möttes av härlig musik ur högtalarna, deras fantastiska mat och kvällen till ära så var det brasilianskt tema med klädkoden orange, grön eller lila, så det var en lokal fylld av människor i härliga färger :-) Och tjejer som dansade samba, killar som körde Capoeira, det var liveuppträdande av Melloaktuella Nano (vilken röst han har!!) och självklart så var maten i fokus. Det bjöds på kycklingsallad, räksallad, färgglada smoothies, bars, fruktspett och mer. På plats var även Celsius och vita coco.

Reload foodbar är en restaurang som också finns på Sveavägen där många av oss på mitt kontor väljer att köpa vår lunch. Så nu är det helt perfekt att de öppnat precis bredvid vårt jobb :-) Tummen upp på den!

Deras salladsbar är fantastisk där man kan skapa sin egen favoritmix, och de har en hälsotallrik som jag ”by the way” åt till lunch idag :-), de har bars, acai bowls, raw food bakelser, smoothies och ja, en massa nyttiga och väldigt goda alternativ. Och igår kväll skulle det bjudas på smakprover av både det ena och det andra, men det var stoora portioner och smakbitar så gissa om vi var mätta när vi gick hem, haha, OMG! Såå gott, såå mätt!

Tack Erwik Communication och ägaren av Reload, Johannes med personal för en amazing brasiliansk festkväll a´la karneval!

IMG_2268 IMG_2272 IMG_2278 IMG_2279 IMG_2289

IMG_1131

Annons

En kväll av inspiration!

Jag har tidigare skrivit om de 4good kvällar jag brukar gå på, och i måndags var vi på en, jag och min vän G :-) Making a change var temat och vi fick lyssna till olika föreläsare som berättar hur just de hittat drivet att förändra framtiden och livet. Som vill göra världen till en bättre plats. Stora eller små mål spelar ingen roll, det är härligt tycker jag att få inspiration av olika människor och vad de jobbar med och åstadkommit. Vi fick alla även en varsin goodiebag och några lyckliga i publiken vann fina vinster.

Vi fick lyssna till Alice Bah Khunke, Sveriges kultur och demokratiminister om hur hon skapar förändringar. Fick höra Suad Alis story, där hon kör sin egna väg och kämpar mot fördomar, med ett mål att arbeta inom FN. Sanna Bråding berättade sin historia om hur det är att ha varit på botten, om hur hon flydde från sitt svarta hål med droger, och ätstörningar och när hennes fängelsedom kom så kom även vändningen i hennes liv. Och Susanne Dalsätt som berättade om sin resa från att ha varit en sockerätande person som inte rörde på sig till att bli hälsan själv, springer marathonlopp, har genomfört fyra Ironman tävlingar och driver ett eget företag där hon gör müsli.

4 Good – Sveriges största kvinnliga nätverk!

4 Good, 4 good living, 4 good kväll, event, föreläsare, pepp, inspiration, motivation, freixenet, choklad, utställare, blogg, fotohella, Rival, nätverk, Sveriges största kvinnliga nätverk

Annons

Invigning av Reloads foodbar!

Ikväll ska jag och min vän A på en spännande och framförallt god invigning. Invigningen av Reload’s nya restaurang (foodbar) på Sergelgatan (precis bredvid mitt jobb faktiskt :-) ) Det blir en ”one time brasiliansk fest” med klädkod lila, grönt eller orange. Hmm får se vad jag kan hitta i min garderob 😉 Blir nog bara någon detalj i någon av färgerna denna gång :-)

Invigningen står Erwik Communication på uppdrag av Reload Foodbar för!

By the way så är Reload min vän A:s favorit lunchrestaurang och jag gillar den också. Deras salladsbar är WOW! Verkligen toppen att de öppnar sin nya restaurang precis bredvid vårt jobb.

Looking forward to this!

Invigning, event, Erwik Communication, blogg, fotohella, mingel, Reload superfood, reload, foodbar,

annons