Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Premiäröppning av BR – 25% på allt lego!

Imorse kl 10.00 öppnade dörrarna till den nya BR butiken, Nordens största BR leksaksbutik i Stockholm. Den ligger på Drottninggatan, på andra sidan gatan från Åhléns city. Jag hann förbi en sväng och fyndade bland annat lego, de har ett finfint erbjudande nu fram till söndag den 29/5, 25% på all lego! Och de 100 första club-medlemmarna som handlar varje dag fram till söndag får en välfylld goodiebag :-) Så passa på att fynda i denna 1300 m2 stora butik, som är fylld med alla leksaker du kan föreställa dig. Fyra dagar av aktiviteter och massor av toppenbra erbjudanden :-)

Markoolio uppträder i butiken lördag den 28 maj kl 13.
Träffa BR-maskoten och Red från Angry Birds.

image 

Annons

En helg i Hudiksvall!

Som jag skrev tidigare så hängde jag i Glada Hudik i helgen som var. Bara jag, utan familjen. Jag åkte upp i fredags och blev upphämtad på tågstationen av mamma. I lördags vaknade vi tidigt till sol och fint väder, tog en promenad runt området. Sen åkte jag in till stan för att träffa vänner och käkade lunch, efter lunchen så blev det shopping på både systemet och i klädaffärer, och innan vi åkte från stan så köpte vi med oss indisk hämtmat och körde till min kompis stuga. Där käkade vi både mat och tårta, ost och kex, chips och drack massa gott :-) I söndags promenerade vi ner till stranden på Maln, och oj så längesen jag var där senast. När jag bodde i Hudik som yngre så hängde vi jämt på Maln. Så det blev lite nostalgi när vi satt där på stranden :-) På eftermiddagen tog jag tåget hem till min fina familj. Det var bara två nätter jag var utan dem, men oj så jag saknade dem. Älskar!

image

image image

image image

image image

Annons

TestagramS innehåll i maj :-)

Kolla vilka toppenbra produkter i denna månadens box från Testagram, kände att jag bara måste fota allt utomhus igår i det fina solljuset. Blev en extra somrig bild :-) Min stora favorit i denna box är absolut den goda bubbliga äppeljuicen – Äppletiser. Oj så god! Sen handtvål är ju alltid superbra, denna gång från Bliw, den står redan i badrummet tillsammans med tandkrämen expert white från Colgate. Skittles är lillemans favorit bland godsaker i vanliga fall så han blev superglad och la beslag på den påsen ;-) (fast han har inte ätit den än, vi käkar ju bara godis på lördagar, så han sparar, hehe). Med också i boxen fanns produkter från Lipton, Nutrilett och Nivea. Testagram.se, TestagramS

Annons

Familjen på Furuvik – jag i Hudik!

Ja, i lördags var vi inbjudna till premiäröppningen av Furuvik för säsongen. Eftersom jag spenderade helgen i Hudik helgen som var så kunde jag inte följa med, men familjen hade en toppenbra dag i parken. De kollade djur, matade djur, åkte karuseller, vann en gigantisk basketboll, blev bjudna på god mat och popcorn och mycket mer. Furuvik är en helmysig park som passar alla åldrar, och jag hoppas att vi lyckas åka dit ytterligare en gång i sommar, kanske se någon bra spelning :-) Stort Tack till Zap Events och Furuviksparken för en toppenbra dag :-) :-)

Foton: Min dotter L image

Annons

Liten har blivit lång :-)

Ja ni, det här är min lilla filura, min dotter. Och vet ni vad?! Hon har nu vuxit om mig med sina 174 cm! Vad hände liksom? Jag känner mig ju som en pygme bredvid henne :-) Visst, jag är 173 cm så det är ingen jätteskillnad, hihi. Min lilla älskling.

Man kan ju kolla barnens längd vid 2 års ålder och gånga med två, så sägs det vara så lång man kommer att bli. Om jag går efter den uträkningen kommer min lilla tjej att bli 176 cm! Time will tell :-)

image image Global Models Inc, Teen Model, Child Model, Statist.se, Model Agency, Model, Runway Model