Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Go for your dream!

Förra veckan så var jag ju iväg på en powerkväll – Make Life Happen,  anordnad av 4Good, det blev en helkväll fylld av mingel, choklad, vin, skratt, goodiebags och såklart pepp av alla inspiratörer och framgångssagor som vi fick höra från scenen, bland annat av storycoachen Katrin Sandberg (som var fantastisk att lyssna till, hon hade en riktigt behaglig och intressant röst och story, matinspiratören Jessica Frej pratade också och berättade att ända sedan hon var liten drömt om att bli tv-kock och att hon till slut blev det, en dröm som blev sann.

Det som är speciellt med dessa kvällar är att man verkligen känner sig så peppad att satsa på sin dröm, men tyvärr så försvinner den känslan efter ett par dagar då man kommer in i samma vardagliga lunk igen, hmm. Men visst, något har väckts i mig att det kanske är något annat jag ska göra, något som jag brinner för, något som jag vill satsa på :-)4Good, Event, Mingel, Rival, Hello Sunshine, Make Life Happen, Blogg, Fotohella

Annons

Lilleman 4 år!

Det här har varit en fantastiskt härlig dag. Det är vår yngsta sons 4 årsdag idag och han var såå taggad igår kväll när han gick och lade sig. I morse gömde han sig under täcket när vi kom och sjöng för honom med frukostbrickan och paket. Efter frukosten bytte han snabbt om till sin nya tröja med blommor på och vi förberedde för hans blomkalas. Yes, han gillar verkligen blommor nu och temat för dagens kalas var: Blommor :-) Dvs vi hade ballonger formade som blommor, tallrikar och glas med blommor på, även servetterna etc.

Kalaset hade vi utomhus i vår parklek för lillemans dagisgrupp. Det blev paketöppning, massor av go´fika, en fantastisk tårta gjord av min vän Ann, dansstopp, skratt och bus, fiskdamm, musik och dans :-) En tipp topp dag.

Grattis igen min fina lilla kille, älskar dig.image

 

Annons

En premiär, ett kalas, baka deluxe!

Redan fredagkväll, det är helt otroligt vad denna vecka har gått snabbt! Imorgonbitti kl. 08.00!! ska jag upp och tvätta, sen är det dags för en förhandsvisning, vi är inbjudna av Wonderland Event och Disney Channel för att se tv-serien Soy Luna. Det blir jag och sönerna som åker iväg på den. Det kommer att bjudas på dryck, godsaker och kidsen kommer att få en varsin goodiebag. Godsaker, ja ni förstår ju att mina kids längtar, haha :-) Men även för att se denna nya tv-serie. Serien har premiär på Disney Channel  den 10 oktober kl. 18.30.

Efter förhandsvisningen ska vi iväg till min kompis vars dotter fyller 1 år. Och efter det ska vi hem och baka deluxe inför lillemans 4 årskalas på söndag :-) Busy, busy men det e bara skoj :-)

Soy Luna, Disney Channel, Wonderland Event, Tv-serie

Handling:

”Luna Valente lever ett lyckligt liv i Mexiko. Hon har skolan, ett extrajobb och tillbringar sin lediga tid med att umgås med bäste vännen Simon och åka rullskridskor. Lunas liv tar en oväntad vändning när hon flyttar med sin familj till Argentina, där hon tar sin tillflykt till rullskridskorna och upptäcker Jam & Roller. Följ Luna när hon utvecklar en ny passion för freestylerullskridskor, träffar nya vänner, blir kär och upptäcker sitt rätta jag.”

Annons

Tema blommor på sonens kalas

Ja alltså så här är det varje år, haha :-) Jag planerar (tycker jag) bra inför när barnen ska ha sina kalas, men sen så här några dagar innan så flippar jag ur och går bananas i affärerna :-) Min lilla son ska ha sitt 4 årskalas på söndag och han har verkligen snöat in på blommor. Så vi har beställt tallrikar med blommotiv, glas och servetter med blommotiv. Och en kompis till mig ska göra en tårta med en otroligt vacker blomma på. Och idag så beställde jag blommor från Ballongverkstan som jag ska hämta upp imorgon. Vi kommer också att göra muffins med strössel formade som blommor. Ja ni förstår, blommor är årets tema för lillemans kalas 😉

3n7b2893

Annons

Balens drottning

Det är ju något speciellt med att titta på gamla bilder i album, eller hur?

Här är en väldigt färgglad jag, året är 1996 och jag laddar för spelning med Kent i Hudiksvall på stadsfesten. Bild nummer två är från 1997, sista året på gymnasiet och på väg till skolbalen. Och klänningen jag bar designade jag själv, jag ritade upp den och bestämde färg, sedan var det min mammas kompis som sydde upp den. Och min favorit BH syddes in 😉 Sjukt nöjd blev jag :-) Det lilla kruxet var att jag hade ritat den typ två storlekar för liten så jag kom knappt i den, än mindre kunde jag äta av  maten på kvällen, jag fick liksom sitta halvt bakåtlutad på stolen, haha :-) Minnen!

image image

annons