Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, schlager/hårdrock/pop/synth, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Tredje advent! Vinn valfritt mjukisdjur, 2 vinnare!

advent-3

Tredje advent redan och dags att öppna lucka nummer 3 i min Adventskalender. I samarbete med Geggamoja tävlar jag ut valfritt mjukisdjur till 2 vinnare (undantag för Big Doddi som inte ingår som vinst).

Geggamojas mjukisdjur är populära och det finns en hel del roliga nyheter i deras sortiment som snuttefilt, speldosor, mjukisboll, barnvagnsmobil och så har de min lilla sons favorit som är Doddi – återvinningsmaskoten som är sydd av överblivna bitar från Geggamojas klädproduktion och där alla exemplar är unika.

Kolla in alla härliga olika mjukisar HÄR :-) Och kika in nedanför bilderna hur du tävlar :-)

image image image image Geggamoja, Doddi, Mjukisdjur, tävling, vinn, blogg, fotohella, tips

Tävling: Klicka in på länken här ovanför och kolla in alla alternativ av mjukisdjur som finns (några exempel ser ni på bilderna här ovanför) och skriv i en kommentar vilken mjukis just du vill vinna och vem du vill ge den till!

Vinst: Valfritt mjukisdjur (från länken) till 2 vinnare (undantag för Big Doddi som inte ingår som vinst). Tävlingen avslutas 15/12 kl. 10.00. Vinnaren presenteras i ett nytt inlägg kort därefter.

LYCKA TILL!

Annons
Annons

Vinnaren av Snowracern är…

Hej alla,

Jösses så många fina motiveringar ni har skrivit, både med rim och utan :-) Jag har läst igenom kommentarerna flera gånger och fastnade till sist för en, och vinnaren av snowracern Snow Trike från Jollyroom är..

Vinn, Snowracer, Pinepeak snow trike, pinepeak, tävling, blogg, fotohella, advent, adventskalender, jollyroom, jollyroom.se, tips, julklapp, snöleksak

Signatur: Therese Halvarsson

Stort Grattis till dig, jag mailar dig med den information jag behöver från dig :-) Till er andra, megastort Tack för att ni var med och tävlade, på söndag är det tredje advent och en ny tävling dyker upp.

Kraam

Annons

Loddo.se!

Jag lovade ju att jag skulle visa vad som fanns i boxen från Loddo.se som vi fick när vi var på Kolmården förra helgen, och här kommer en bild :-) Produkterna som ni ser är allt från smarriga nötter från Nutisal, proteinbröd från HealthyCo och färgade limstift från Pritt (perfekt till pyssel ju). En box med väldigt och bra innehåll. Alltid skoj med lådor med ”hemligta” produkter :-)

”Loddo är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka mellan 5 till 9  utvalda kvalitetsprodukter som lanserats i dagligvaru-, servicehandeln och detaljhandeln. Värdet i boxen varierar från box till box, men målsättningen är ett värde på 150-200 kr. Produkterna är i möjligaste mån i full storlek.”

Loddo, loddo.se, box

Annons

Glossybox 5 år!

image

Igår minglade jag runt med Mia och Angela på Glossybox 5-årsfest som de hade på Creative Headz. Vi bjöds på bubbel, rosa cupcakes, praliner och andra godsaker. Hela taket inne i lokalen var fyllt av rosa och guldiga ballonger. Och musik spelades. I början av kvällen var det väldans trångt, hur mycket folk som helst. Men det glesades ut efter ett tag. Alla som var där fick shoppa till rabatterade priser. Och vi fick oxå en varsin goodiebag med bland annat en Glossybox limited edition med finfint innehåll :-)

På plats fanns även möjlighet att få sina naglar fixade, få fin makeup och håret stylat. Jag fick härligt fina lockar i mitt hår.

Tack för en toppenkväll :-) och Grattis Glossybox!

Idag har jag dock varit trött, upp tidigt imorse, mycket på jobbet, fixat middag, lämnat barn på träning, handlat mat, hämtat ut paket, plockat ihop hemma, ja ni vet, men nu är det Greys Anatomy på tv :-) Veckans tv-tid för mig!Creative Headz, Glossybox, Event, Blogg, fotohellaimage

annons