Välkommen in i Fotohellas vardag. Här skriver jag om mitt liv som 30+, om mina 3 barn, vårt organiserade kaos med mycket kärlek och spännande saker som dyker upp! Ambassadör för AFF! Jag älskar musik, att spela basket, åka längdskidor, resa men även att ordna events!! Och att gå på events! Jag anordnar varje år Mammakryssningen! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons
Annons

Brutit handleden!

Ja ni som följer mig på Instagram har sett vad som hänt min dotter. Hon och resten av familjen var på väg till fotbollsplanen i måndags när hennes lillebror sparkade iväg bollen upp och över en mur bakom ett buskage. Dottern som är lång fick hjälp av sin pappa och klättrade upp för att hämta bollen. På väg ner igen så tappade hon greppet och föll ca 2 meter. Hon föll på ryggen/armen och svimmade nästan av.

När jag kom hem från jobbet så stack sambon och dottern iväg till närakuten, där visade det sig att hon hade två frakturer, dvs brutit handleden och tummen. Aj! Tycker så synd om henne. Gips och bandage i 4 veckor :-( IMG_6210

Annons

Svensexan!

Alltså hahaha :-) Fasen vad jag skrattade i lördags när min kära sambos vänner kom hem till oss tidigt på morgonen och ”kidnappade” honom. De fick på honom denna morphsuiten :-) OMG säger jag bara, tack till mina vänner att jag slapp ta på mig en sån här dräkt på möhippan. Sen tog de t-banan in till stan och Fox in the box, som är som Escape Stories som jag fick göra på min möhippa. Sen käkade de lunch i en park. Gick sedan vidare till Centralbadet. Och efter badet så fick han byta om till vanliga kläder :-) och sen blev det middag och god dryck hemma hos en av killarna. Sambon kom hem typ vid 01.30, och hade haft en tokrolig dag.IMG_6223

Annons

Och vinnarna är..

Tack till er som var med och tävlade i min tävling om en box från Testagram :-) En tävling som jag hade i samband med att min blogg fyllde år. Och eftersom jag själv älskar att tävla lite överallt i alla tävlingar så tyckte jag att det passade bra att ha en tävling i bloggen :-) Två vinnare är utsedda (genom lottning) och vinnarna är:

Signatur: Jenny och fial8

Grattis, jag kontaktar er på mailen med infon jag behöver,

Kraam

Testagram box

Annons

Uppföljning av min inre skönhet :-)

I slutet av april så var jag och Angela på ett event på Stockholm Medicus, ett event ordnat av EM Event och Reserol, vad jag skrev då kan ni läsa HÄR :-) I torsdags så var det uppföljning av eventet efter att vi använt Reserols kosttillskott med både frimärksstora filmer som man sätter i munhålan och deras serum som används i tex ansiktet och hals, under två månaders tid. Och vi bjöds på massor av godsaker som tex godis, bubbel och übergoda chokladbollar.

Vi fick göra en hudanalys då  i april och även denna gång. Väldigt intressant måste jag säga, min hud hade sedan sist blivit 3 år yngre :-) Amazing säger jag. Och då vill jag framhäva serumet, som dels doftar fantastiskt fräscht men som också gett huden mer fukt. Jag behöver liksom nu bara använda detta serum i ansiktet på kvällen, ingen nattkräm. Och det här är naturligtvis inget jag bara skriver för att jag måste, utan när en produkt verkligen fungerar så vill jag dela med mig av det. Så in och kolla Reserols sida för mer info.

Ett väldigt bra anordnat uppföljningsevent med bra och nyttig info :-)Em Event, resveratrol, beauty, kosttillskott, tips IMG_6027

annons