Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Hamburgare i olika varianter, del 1

Vi är stora fan av hamburgare och i juni numret av Women´s Health finns det fyra recept på olika varianter som jag tänker tillaga den närmaste tiden.

Först ut är kycklingburgare med camembert och soltorkade tomater. Kycklingfiléerna paneras i kryddor och ströbröd.

20140616_162334 20140616_162329Vi gör ofta coleslaw, antingen enstandard med en bas på vitkål och morot eller en på morot och fänkål. Till hamburgarna tipsade Women´s Health om en annan variant med egen majonnäs och med rödbetor i.

Förenklat gör du egen coleslaw på vitkål/morot/fänkå/rödbetor samt senap, kesella (eller crème fraîche) och majonnäs. Salta och peppra.

Jag tycker att rödbetorna passar perfekt in, både för smaken och ögat.

 

En reaktion på ”Hamburgare i olika varianter, del 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *