Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Göteborgsvarvet 2014

Mitt andra Göteborgsvarv är sprunget och nu sitter jag i bilen hem. Det känns både superbra och tomt då jag lagt ner mycket tankar och förberedelse på loppet.

Förutsättningarna var de bästa jag var utsövd, lagom mätt och inte alltför nervös. Min plan var att ta det lugnt de första 5 km vilket jag lyckades med, kanske lite för bra för jag hade behövt springa lite snabbare för att klara av att springa på 1:30.

Sluttiden blev 1:32:08 och jag kom på en 77:e plats av alla tjejerna. Jämfört med 2012 då jag sprang på 1:37 kände jag mig betydligt piggare i kroppen efteråt och jag är ganska säker på att jag kommer att klara en halvmara på 1:30 snart.

IMG_20140517_172102Ett pat TNT:are var på plats, bl a Helena.

 

9 reaktioner på ”Göteborgsvarvet 2014

  1. Bra jobbat! Jag tror också du fixar halvmaran på 1.30 snart. Upplevde Varvet som väldigt jobbigt denna gång och ska nog satsa på nån enklare variant nästa gång 🙂 Jag gick ut hårdare och du måste ha passerat mig på vägen. Synd att jag inte såg dig. Allt gott och snyggt Göteborgsvarv! //Mia (hon på placeringen bakom dig, vilket jag tycker är lite festligt! :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *