Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

BBC Mamma 2014

Idag höll jag i mitt Mammastarkpass på Blogger boot camp Mamma. Det var så kul och något jag skulle kunna göra varje dag (nästan). Det var allt från höggravida till vältränade mammor där och jag hoppas att alla kunde ta ut sig efter sina förutsättningar.  Tiden gick som vanligt alldeles för fort.

Skillnaden från mitt vanliga mammastarkpass var att inga bebisar var med och därför spelade jag inte heller min vanliga babybrainmusic. En annan skillnad var att jag hade både stänger, stepbrädor och hantlar att tillgå. I vanliga fall har vi endast kroppen som redskap.

Istället för en renodlad stretchdel i slutet valde jag att lägga in rörlighetsövningar i passet och la sista minutrarna till avslappning. Det gäller att passa på när man inte har bebisar som vill ha ens uppmärksamhet  vilket ofta sker under sista delen av passet.

Fokus låg på hållning, inre magmuskulatur och puls! Jag har lovat att lägga upp övningarna här så håll utkik!

IMGP3109

I brist på foton från eventet bjuder jag på en bild på en av övningarna jag körde, tåbalansen.

6 reaktioner på ”BBC Mamma 2014

  1. Tack för ett grymt pass. Så tråkigt bara att jag lyckades bli förkyld inför detta och energin tröt ordentligt till ditt pass.
    Så kul att få träffa dig på riktigt med.
    Ser fram emot den 27/4 nu.
    Ha en mysig kväll, kram Malin

  2. Kul att ses idag och ännu roligare att du valde att vara med på min klass! Inte mitt livs bästa kanske, men det var riktigt kul att instruera igen. Får kanske dra ihop en utomhusträningsklass i egen regi i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *