Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Hemmaträningstips!

Jag tycker att det är lite svårare att motivera mig till kvällsträning. Soffan och Netflix drar och gärna något gott att äta… Men igår kväll hade vi bestämt oss för att köra februariprogrammet. 10 övningar för axlar, rygg och bål. Istället för att bara köra dem i tre set efter varandra delade vi in övningarna i par. Jag körde den ena övningen i paret och min man den andra. Alla övningarna skulle köras i minst 12 repetitioner och man fick inte sluta med sin övning förrän den andra hunnit med 12 repetitioner.

Ex övningspar 1: Armhävningar och chins. Det tar längre tid att göra 12 chins än 12 armhävningar så den som gjorde armhävningar fick inte sluta förrän den andre var klar med chinsen.

Vi ställde timern på 30 minuter och hann igenom alla övningsparen ca 3 ggr. Jag tycker att det är motiverande att låta klockan avgöra när jag är klar, då är det inte lika lätt att ge upp.

Övningarna lägger jag upp här längre fram.

image

5 reaktioner på ”Hemmaträningstips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *