Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

5 månader, om formen och livet

18 november, en betydelsefull dag för hela familjen och det firar vi med att vara uppe innan sex. Hela famljen utom mannen, som är på sjukhus och har varit så ett par dagar. Jag är så tacksam att ha mina föräldrar i närheten och att de vill och kan ställa upp och hjälpa. Att vara själv med tre barn är en riktig utmaning och jag känner att jag saknat löpningen och en halvtimmes egentid i skogen för att rensa huvudet. Fast det är ett litet problem i sammanhanget. Nu håller jag tummarna för att min man snart blir bra igen. Idag är det 13 år sedan vi träffades vilket vi hinner fira längre fram. Vi är bra på att fira med god mat.

Idag är det även 5 månader sedan Estrid föddes men det känns som en evighet sedan. Nu händer det saker hela tiden! Jag känner mig i god form och är glad över att kroppen återhämtat sig så bra. Den här månaden struntar jag i styrketesterna och satsar allt på att klara mina 12 chins till sexmånadersdagen.

IMGP1729

 

3 reaktioner på ”5 månader, om formen och livet

  1. Hej!!
    Följer din blogg nästan dagligen, tycker du är mkt inspirerande och kunnig! Är själv föräldraledig med mitt tredje barn, en pojke som nu är fyra månader, och väntar på att din app Mamashape ska komma för Android också. När kommer den??

    Tack för en urbra träningsblogg!
    /Anna i Sundsvall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *