Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Nöjd med Göteborgsvarvet

Med de bästa kostförutsättningarna, jag hade energi som räckte och blev över kändes det som jag flög fram. Härligt när man kan använda sin teoretiska kunskap och känna av resultatet. 1:37:23 stannade min klocka på. Tyvärr blev det något strul med mitt chip (fick bl a byta startnummer), så tiden har inte registrerats. Men det kanske kommer upp senare.

Det var mitt första Göteborgsvarv och jag startade nästnäst sist. Det var ganska trångt med andra ord men som en kompis sa, rumporna framför gav lä mot vinden… Det blåste en del på Älvsborgsbron.

Jag hade hela tiden tanken, nu kör jag på här så kommer jag snabbare hem. Det hjälper för mig, för varför spara på energin?

Men vad jag inte hade räknat med var svårigheten att äta när jag kom hem, jag fick i mig chips vilket inte kändes optimalt men energi och salt är ju vad kroppen behöver. Nu känner jag mig riktigt stel och hungrig som en varg!

Det blir dock inga problem att fylla på mina energidepåer den närmaste veckan, Berlin väntar och jag ska njuta av det goda brödet, yoghurtglass, döner och veteöl.

Löparskorna ska såklart med, men ingen dator så vi hörs igen om en vecka!

2 reaktioner på ”Nöjd med Göteborgsvarvet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *