Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

BarnvagnsBootcamp är igång!

Med strålande väder startade BarnvagnsBootcampen i Änggårdsbergen. Första gången la vi ner mycket tid på att lära oss alla 20 övningar och därför drog passet ut lite på tiden. Det är inte helt lätt med parövningar i början, först och främst att det är det kanske en ny övning och sedan ska du träna mot en annan person. Men när de sitter är de fantastiskt bra.

Vi kommer att vara 8 ”ordinarie” mammor och 2-4 st drop-in platser för Er som vill prova på. Det är ett lagom antal eftersom det annars kan vara svårt att se alla och kunna justera ifall någon utför rörelsen felaktigt. Om du är intresserad av att testa BarnvagnsBootcamp kontakta då mig på [email protected] senast dagen innan, det kostar 100 kr per gång.

Till nästa gång kommer träningskorten för nyblivna mammor och då kommer ni även att få en övning i läxa. Nästa gång kommer vi även ha mer tid för stretch av de viktigaste musklerna.

Imorgon kommer jag att skriva mer om vilka muskler nyblivna mammor ofta behöver stretcha lite extra.

En reaktion på ”BarnvagnsBootcamp är igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *