VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvar hos Astrid

Ingen upplyftande information. Kramperna har fortsatt. Korta men hon har ett midazolamdropp så man hade önskat noll anfall.

15st sen i tisdags 16.30. Alla i sömn. Ingen under två minuter men heller ingen över fem min.
De första anfallen var kraftigare och längre och hade andningsspåverkan. De efter har hon haft det kramplösande droppet så någon effekt har det väl men obetydligt.

Andreas kom in igår kväll och sov här. Jag blev lugn, hel, varm i hjärtat. Saga med. Vi hade en fin kväll framför böckerna i lekrummet. Det blev så bra det kunde. Saga fick sen husets cocktail och somnade hårt och gott. Hon vågade inte somna så behövde det. Sov lungt hela natten och jag trodde verkligen det var över men 06.40 började det igen. Ledsamt. Tryggt att vi är två och det har gjort Saga väldigt gott. Milo har sovit hos mormor och morfar, oerhört tacksam att de finns. Jag vet inte hur jag hade klarat natten ensam och när inte jag håller ihop smittar det Saga.

Jag och Andreas försöker vara positiva. Vända allt till en ngn form av fördel. Se ljuspunkter. Allt handlar alltid om vad man väljer att fokusera på. Det gäller ju allt i livet.
Det här är vår andra årsdag. Förra året åkte vi till Täby centrum för shopping och lunch. Det blev kortare än planerat, vi kom av oss när fsk ringde om kramp. Vi tyckte ändå dagen blev mysig. Tände ljus vid graven och gjorde fint och hade tända fjärilsljus hemma. Umgicks med familjen och med familjen menar jag även familjen Oliveby.

I år planerade vi mall of scandinavia. Vi skulle shoppa för pengar vi inte riktigt har men ändå skulle unna oss, äta lunch, tända ljus vid graven och träffa Olivebys på kvällen. Dexter och Emelie skulle få träffas med. Nu sitter vi här hos Astrid och det är svårt att inte vara bitter och besviken på precis allt. Vi försöker verkligen men det är svårt.

image

image

Det här var igår imorse. Skrattade högt efteråt när clownerna stängt dörren och Saga tittade på mig och sa Crisian 😀 Slående likt, roligare än så blir det inte på sjukhus. Möjligen lika roligt när A driver syrrorna att ringa biva för att få veta vad husets cocktail egentligen är 😀
Vi är omgivna av fina människor och ska rida ur det här med. Som alltid.

Nu ska jag gå och shoppa… På apoteket…!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna