VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillbaka

Nu återtar jag mitt utrymme här på Internet. Det har varit roligt att ta del av alla upplevelser av Dravet, 16st blev det totalt.
För mig har det också varit känslosamt och igenkännande, endel tårar och minnesbilder av förträngda eller bara glömda upplevelser. Tack till alla som skrivit och delat och därmed breddat förståelsen och kunskapen om syndromet.

Den senaste tiden har flitiga själar även uppdaterat föreningens sida. Jättefin är den, gå in och titta här och fortsätt ha koll för det kommer hända mer saker där.

Jag har även skrivit en blogg på sidan som inte finns här och kommer skriva där sporadiskt så det finns många anledningar att ha koll på sidan. Min text hittar ni här.

Jag har hunnit vara helt ledig en vecka men är tröttare än på väldigt länge. Från och med nu är även Saga ledig i sex veckor och meningen är även att Andreas ska vara ledig.
Jag har drömmar om Skåne, Kalmar/Öland, Göteborg och Västkusten. Frågan är om massa kramper och medicinbyte tillåter. Om Milos allergier av vetemjöl och ägg och kontakten med dietist kommer i mellan. Om min oförmåga att planera och packa gör det omöjligt. Känner mig utbränd med hjärtklappning, tryck över bröstet och det där kliandet över hela kroppen så fort jag ligger still. Min kropp säger stop till allt men hjärtat vill leva.

image

”E kul hoppa”
”mamma klarar!”
image
Födelsedagen

image
Midsommar

image
Kollar fotboll m morbror


Kommentarer


  1. Emelie 2015/06/29 on 21:41 Svara

    Hejhej
    Nu är det ja igen som tipsade förut om allergimottagning och hudspecialist. Idag va vi hos en dietist med barnen. Dottern har mjölk och äggallergi och sonen ägg och vetemjölsallergi. Ägg och mjölk hade dietisten bra koll på. Tyvärr kände ja att hon hade sämre koll på vetemjöl. Men jag har försökt läsa på så mycket ja hunnit med. Alla spannmål kan vara kontaminerade med vetemjöl sen finns det några fällor tex glukossirap som kan va gjort av vete eller majs. Finns en grupp på Facebook som heter celiaki- naturligt glutenfritt som är väldigt bra. För är han väldigt känslig är det just naturligt glutenfritt som borde funka. Vi ska börja med de o sen testa oss fram med tex glutenfria havregryn mm för att hitta en nivå sonen klarar av.
    Nu känns de mest som att ja babblar på igen om mig o mina erfarenheter som om ja kan allt men de kan ja verkligen inte men vet vilken djungel det är med allergier så kan verkligen rekommendera fbgruppen om du vill o känner att det finns lite tid och ork kvar att läsa själv.
    Lycka till och hoppas ni får komma till en bra dietist så ni får hjälp!
    Hälsningar Emelie

    • flersamhet 2015/07/03 on 07:55 Svara

      Hej!! Idag är det dags för oss m dietist, vi får se vad hon har för tips. Har gått med i tre grupper på fb och försöker samla på mig kunskap inför dagens möte för att kunna ställa kloka frågor 🙂

      Jag är lite rädd att Milo även hsr känslighet för komjölk, vi får se. Äter dina barn olika eller har du hittat måltider helt utan ägg, vetemjöl och komjölksprotein?

      Jätteglad att du delar dina erfarenheter! Tack!

  2. Sandra 2015/07/01 on 07:53 Svara

    Min fina. Jag längtar efter dig! <3

    • flersamhet 2015/07/03 on 09:23 Svara

      Längtar efter er. Nytt försök om en vecka :-*

  3. Angelica 2015/07/01 on 14:07 Svara

    Dörren står alltid öppen i Säter och i år så finns det AC.
    Kanske inte lika vackert som västkusten men närmare iaf ❤️❤️❤️

    • flersamhet 2015/07/03 on 09:23 Svara

      Tack snälla <3 :-*
      Det är faktiskt sällskap vi är ute efter och inte vackra miljöer 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna